Velké duely v LCS: Liquid narazí na C9, CLG zkusí zlomit prokletí proti TSM
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Velké duely v LCS: Liquid narazí na C9, CLG zkusí zlomit prokletí proti TSM

Velké duely v LCS: Liquid narazí na C9, CLG zkusí zlomit prokletí proti TSM

Reibl

Reibl

6. 7. 2019 16:00

Pátý týden v LCS přinese zajímavé duely a boj o čelo tabulky.

Reklama

Minulý týden hostilo LCS studio v Los Angeles turnaj Rift Rivals. Evropa si odvezla pohár a LEC týmy mají zasloužené volno. LCS ale pokračuje. Čelo tabulky je vyrovnané. První a sedmý tým dělí dvě výhry a tento víkend může pořádně zamíchat pořadím.

Výsledky a rozpis zápasů nejen americké soutěže naleznete v eSportovém přehledu.

Team Liquid čekají nevyzpytatelní soupeři

Trojnásobní šampioni LCS mají náskok jedné hry před balíkem 4 týmů. Již dnes je čeká duel s Cloud9. Modří sice nepředvedli dobré výkony na Rift Rivals, ovšem mohla za to hlavně otrava jídlem u několika hráčů. Pokud oba týmy nastoupí v plné sestavě, můžeme očekávat vyrovnaný a zábavný duel.

Liquid čeká nástraha i v neděli. 100 Thieves jsou sice se skóre 3-5 až u konce tabulky, jenže jejich výkony jdou konečně nahoru. Tým poskládaný kolem botlinky po mnoha měsících našel recept na úspěch. Vítězství nad Teamem Liquid by jim velmi pomohlo v boji o playoffs.

CLG nevyhráli nad TSM už přes 3 roky

Rivalita mezi CLG a TSM v posledních letech hodně vyšuměla. Finále jarního splitu 2016 si fanoušci CLG jistě pamatují. Je to naposledy, kdy Counter Logic Gaming dominovalo nad TSM. Od té doby se tento tým trápí. Letošní letní split je asi nejlepší šance, jakou dosud měli. Tým okolo Bjergsena je jen výhru od prvního místo, ale to i CLG. Pro oba celky jde o hodně, jejich vzájemný duel může ovlivnit nasazení v playoffs. Zápas začíná druhý hrací den o půlnoci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama