Vánoční event ve stylu Evolve
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Článek Vánoční event ve stylu Evolve

Vánoční event ve stylu Evolve

Michal Kovář

Michal Kovář

8. 12. 2017 00:00

Připravte se na pořádný boss fight!

Reklama

Od příštího úterý se napříč celým světem Overwatch rozezní vánoční zvonky a odstartuje doba pohody a klidu. Druhý ročník eventu Winter Wonderland připadá na 12. prosince. Jeff Kaplan představil hned několik novinek, které můžeme očekávat skryté ve vánočních lootboxech. Kromě mnoha sprejů jsou připravené i další legendární skiny. S jistotou si do sbírky nové převleky přidá Junkrat, Roadhog a Hanzo, jehož podobu jsme mohli vidět už v některém z komiksů. (obrázek)

Vánoční event ve stylu Evolve
Vánoční event ve stylu Evolve

 

Vánoční atmosféru podtrhne stylizace tří map do zimní tématiky a sníh opět pokryje střechy Hanamury, King's Row a nově také areny Black Forest. Ten se stane domovem i pro navrátivší se kolovanou Mei's Snowball Offensive. Tu doplní zbrusu nový mód Mei's Yeti Hunt, který v mnohém připomíná dříve populární hru Evolve. Skupina pěti Mei se pokusí ulovit a zneškodnit bosse Yetiho (Winstona). Vtip spočívá v tom, že tentokrát za bossem nestojí počítač, jak je tomu v počítačových hrách obvyklé ale šestý hráč. Hon se bude odehrávat v malé nepálské vesničce a obdobně jako v Evolve musí Yeti nejprve nastřádat dostatek síly, aby byl schopen přesilu porazit. Sílu čerpá z masa rozmístěného po celé mapě. Jakmile se Winston dostane do stavu běsnění, skupinka Mei se naopak musí rozutéct, k čemuž jim dopomohou ledové pasti a zdi.

Jeff Kaplan závěrem potvrdil, že Mei's Yeti Hunt se nestane součástí Overwatch League, ač by to mohlo být velmi zajímavé. Jedná se o takovou malou jednohubku a třeba se i jednou dočkáme většího obsahu podobného ražení.

Co říkáte na nový mód?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama