V nominaci na Esports Awards nechybí Odoamne, Sjokz a další osobnosti LoL scény
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek V nominaci na Esports Awards nechybí Odoamne, Sjokz a další osobnosti LoL scény

V nominaci na Esports Awards nechybí Odoamne, Sjokz a další osobnosti LoL scény

Giry

Giry

29. 10. 2022 03:41

Sjokz byla nominována dokonce ve dvou kategoriích.

Reklama

Po roce znovu přichází na scénu ocenění Esports Awards a také letos v něm nechybí jména, která známe z LoL esportu. Podívejte se, pro které LoL hráče, komentátory a týmy můžete hlasovat na esportsawards.com.

V kategorii Team of the Year najdeme pouze jediný LoL tým – korejští T1. Tuto nominaci si vysloužili i přes to, že se ve finále domácí ligy podlehli GenG v poměru 3:0. Na světovém šampionátu se jim však zatím daří. Do kategorie Organisation of the Year bylo zařazeno hned několik zástupců, které známe z regionálních LoL lig. Nominované byly týmy T1, 100 Thieves, Team Liquid, G2 esports, Cloud9 a Evil Geniuses.

Mezi nominovanvými na ocenení Coach of the Year najdeme jméno Score, kouče korejských GenG, a také trenéra Max Waldo z Cloud9. Do kategorie PC Rookie of the Year byl zařazen midař Evil Geniouses Jojopyun a také topař čínských TOP Esports Wayward. Ocenění PC Player of the Year má šanci si odnést Chovy z GenG a také čerstvý mistr LEC Odoamne.

Nyní se přesuneme ke komentátorům. V kategorii Colour Caster of the Year najdeme dvě jména z LoL scény, hlasovat můžete pro Vediuse z LEC nebo Azaela z LCS. Následuje kategorie Desk Analyst of the Year, kam byla zařazena Emily Rand z LCS a také velmi oblíbený Caedrel z LEC. Obě soutěže se mohou pochlubit svým zástupcem také v kategorii Host of the Year, zde samozřejmě nechybí LEC Sjokz a LCS Dash. Komentátorská ocenění uzavírá kategorie Play By Play Caster of the Year, kam se tentokrát z LEC neprobojoval nikdo, najdeme zde ale zástupce z LCS, kterým je CaptainFlowers.

Do kategorie Conten Creator of the Year byla zařazena dvojice Ashley Kang, kterou můžete znát jako překladatelku z korejštiny třeba během rozhovorů na Worlds, a bývalý profesionální jungler IWDominate. V kategorii Content Series of the Year najdeme pořady The Locker Room ze zákulisí týmu T1, G2 Voicecomms, Backstory – Karmine corp s Rekklesem, komediální seriál Players nebo YouTube série The Story of...

V kategorii Game of the Year samozřejmě nechybí League of Legends, Riot pro sebe může získat toto ocenění i za Valorant A také za Wild Rift, ten byl zařazen do kategorie Mobile Game of the Year.

Sjokz najdeme znovu i mezi nominovanými na cenu Personality of the Year. Kromě ní můžete hlasovat i pro nyní už bývalého ředitele G2 Ocelota nebo i nejznámějšího LoL hráče Fakera.

Kategorií je ale mnohem více, všechny najdete na esportsawards.com.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama