V LCS pokračují změny v sestavách, Evil Geniuses se postaví proti Liquid
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek V LCS pokračují změny v sestavách, Evil Geniuses se postaví proti Liquid

V LCS pokračují změny v sestavách, Evil Geniuses se postaví proti Liquid

Honza Fremut

Honza Fremut

17. 7. 2020 18:00

Je tu již šestý týden LCS! Co nás čeká a nemine?

Reklama

Americká LCS si narozdíl od LEC minulý týden žádnou pauzu nevybrala a my se tak dočkáme již šestého týdne nejlepšího zaoceánského League of Legends. Týmům zbývají poslední čtyři týdny na upevnění, či vylepšení pozice pro play-off, a proto některé z nich sáhly ke změnám v soupisce!

Kompletní rozpis nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu – v pravé části webu, kde mimo jiné jsou k dispozici výsledky předešlých klání.

Zažije Treatz vítěznou premiéru v LCS? Jak se bude dařit navrátivšímu se Hunimu?

Do řad TSM se v šestém týdnu LCS zařadí švédský support Treatz, který od minulého roku hrál za academy tým. Na svém kontě má Treatz výhru v Academy lize z jarního splitu 2019 a svými výkony vyvolával mnoho otázek, jak dlouho ještě bude muset na svou šanci v nejvyšší americké lize čekat. Nyní se, na úkor Biofrosta, konečně dočkal a tento víkend se podaří se svým týmem porazit 100Thieves a FlyQuest. 

Pro druhého zmíněného se o žádnou premiéru jednat nebude, známý korejský toplaner odehrál v Americe již sedm splitů, mezi kterými si “odskočil” do své domoviny hájit barvy SK Telecom T1. Jeho výkonost ovšem upadala a pro Dignitas, se kterými strávil jarní split, se také kvůli svému vysokému platu stal spíše koulí na noze. Proto se Huni objevil na začátku letní části sezóny v academy týmu Evil Geniuses a tento víkend ho znovu uvidíme v LCS! EG se po dvou prohrách rozhodli pro změnu na toplane a Huni je vhozen do ohně. Evil Geniuses se utkají s Teamem Liquid a Cloud9 a bude se zajisté na co dívat! 

100Thieves se pokusí udržet na vítězné vlně

100Thieves najdeme před šestým týdnem na děleném sedmém místě se skóre 4-6. Ovšem narozdíl od Golden Guardians mají sérii tří zápasů bez porážky, kterou by rádi prodloužili. Velkou zásluhu na výsledcích v poslední době má známý jungler Contractz, který se k týmu připojil před dvěma týdny. Předtím hájil barvy pouze academy týmu “Zlodějů”.

Contractze a jeho partu ovšem nečeká nic lehkého. Jak již bylo zmíněno výše, v sobotu ve tři hodiny ráno se utkají s TSM a v neděli je čeká Team Liquid. Jestli ovšem chtějí 100Thieves mířit do play-off a doufat v možnou účast na Worlds, budou se muset popasovat i s těmito soupeři!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama