UZI dočasně přerušuje kariéru ze zdravotních důvodů
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek UZI dočasně přerušuje kariéru ze zdravotních důvodů

UZI dočasně přerušuje kariéru ze zdravotních důvodů

Giry

Giry

11. 7. 2018 16:00 1

Spekuluje se o problémech s levým ramenem.

Reklama

Čínský marksman a čerstvý vítěz Mid Season Invitational Jian "Uzi" Zi-Hao dočasně odstupuje od profesionálního hraní. Oznámil to na sociální síti Weibo.

Vzhledem k extrémní vytíženosti z posledních měsíců lékaři Uzimu doporučili přerušit hraní a nechat tělo odpočinout. Podle týmu RNG bude tato pauza krátká, nicméně ji považují za důležitou. Díky ní by se měl Uzi vrátit zpět do formy.

I když Uzi, RNG ani lékaři žádnou konkrétní zprávu o zdravotním stavu čínského hráče nezveřejnili, zaměstnanci ligy LPL spekulují, že jde o problémy s levým ramenem, jenž je prý ve špatné kondici kvůli nevhodné pozici, ve které Uzi obvykle u hraní sedí. Důležité je také vzpomenout na loňský turnaj All-Star, ve kterém si Uzi dopřál pauzu kvůli bolesti zápěstí.

I když byl Uzi klíčovým hráčem jak při úspěchu na MSI, tak i během výhry čínského regionu na Rift Rivals, v RNG ho nahradí další velice schopný marksman - osmnáctiletý Dai "Able" Zhi-Chun, který v právě probíhajícím letním splitu dokázal vyhrát všechny tři hry, ke kterým nastoupil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama