Udělování cen letní části EU LCS
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Udělování cen letní části EU LCS

Udělování cen letní části EU LCS

Filip Vít

Filip Vít

15. 8. 2018 16:00

Kdo bude vyhlášen v letním splitu jako nejužitečnější hráč a kouč?

Reklama

Udělování cen letní části evropské LCS 2018 je tady! Pojďme se podívat na to, kdo může ocenění získat, jak se bude volit a kdy proběhne vyhlášení vítězů. Čeká nás poslední týden letní základní části EU LCS a a my už známe finální šestici týmů, které se podívají do playoffs. A tak jak je tomu vždy ke konci splitu, je na čase vyhlásit nejlepší hráče.

Co jsou to ocenění EU LCS? Jednou za split se oceňují hráči a koučové, kteří prokázali nadstandartní týmovou práci a mistrovství ve strategii.

Jaké jsou kategorie a kdy zjistím, kdo vyhrál?

  • EU LCS All-Pro tým: 31.srpna
  • kouč: 31.srpna
  • nejvíce užitečný hráč: 8.září, během finále v Madridu

Kdo získal ocenění minulý split?

  • 2018 jaro All-Pro LCS tým: Wunder, Xerxe, Caps, Rekkles, Hylissang
  • 2018 jaro nováček & kouč: Jiizuke & Peter Dun
  • 2018 jaro MVP: Rekkles

Co je EU LCS All-Pro tým?

EU LCS All-Pro tým představuje jednotlivé hvězdy v jejich příslučných rolích. Hráči v All-Pro týmu jsou objektivně nejlepší hráči ve svých pozicích.  

Jaká jsou kritéria, podle kterých se soudí koučové? Ocenění pro nejlepšího kouče je založeno na týmové herní strategii, pickách a banech, adaptaci a výkonech týmu.

Letní split 2018 bez ocenění pro nováčka. Nováčci jsou hráči, kteří hráli méně než 3 zápasy v hlavním regionu (v tomto případě v EU LCS) před současným splitem. Letos se ale udělování cen pro nováčka v evropské soutěži udělovat nebude kvůli nedostatku nových hráčů. 

Co definuje MVP? MVP neboli "Most Valuable Player" (nejvíce užitečný hráč) je hráč, jenž měl největší vliv v týmu během splitu. Zeptejte se sami, "Když bych vyjmul tohoto hráče z týmu a nahradil ho někým jiným, bude tým trpět?" Pokud odpověd na tuto otázku je ano, tak se jedná o kandidáta na MVP.

Kdy se bude hlasovat? A kdo bude hlasovat? Hlasovat se bude během devátého týdne letní části EU LCS.  Hlasy budou udělovat profesionální týmy, anglický vysílací tým, regionální vysílací týmy a média třetích stran. Každý hlasující obdrží jeden hlasovací lístek, kde zvolí: MVP (1.,2. a 3. místo) EU LCS All-Pro tým (1.,2. a 3. místo) nováčka splitu (1.,2. a 3. místo) kouče splitu (1.,2. a 3. místo)

1. místo bude mít hodnotu tří bodů, 2. místo bude mít hodnotu dvou bodů a 3.místo pak hodnotu jednoho bodu. Ten, kdo bude mít nejvíce bodů v příslušné kategorii, zvítězí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama