Týmům Phoenix1 a EnVyUs byl prý zamítnut vstup do NA LCS
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Týmům Phoenix1 a EnVyUs byl prý zamítnut vstup do NA LCS

Týmům Phoenix1 a EnVyUs byl prý zamítnut vstup do NA LCS

Honza Fremut

Honza Fremut

17. 10. 2017 16:20 6

S příchodem franchising systémů se změní také obsazení NA LCS.

Reklama

Podle zpravodajského serveru ESPN se s přicházející změnou ekonomického systému North American League of Legends Series (NA LCS) dočkáme také změn co se účastníků týče. Podle spekulací dva bývalé účastníky v následujícím ročníku neuvidíme, součástí spekulací je také jedna náhrada. 

Každý tým včetně bývalých účastníků, který měl zájem o účast v NA LCS v následujícím roce, musel podat oficiální žádost RIOT Games. Vstupní cena týmů, které zakončily sezónu 2017 v nejvyšší severoamerické lize byla 3 miliony dolarů, pro nové zájemce částka činila 13 milionů dolarů. 

Podle zdrojů ESPN měla být žádost Phoenix1 Team EnVyUs zamítnuta, jelikož RIOT neshledal tyto dvě organizae jako vhodné pro dlouhodobější spolupráci. Smlouvy, které mají týmy s hráči uzavřené, budou muset organizace ukončit nebo prodat týmům, které se budou následujícího ročíku účastnit. V případě, že se Phoenix1 a Team EnVyUs opravdu dalších ročníků NA LCS nezúčastní, budou vyplaceni podle toho, jak dlouho na americké scéně působili a kolik peněz do LCS investovali. 

Další zprávou Jacoba Wolfa z ESPN se týkala nového potencionálního účastníka, jímž by měla být organizace známá především z CS:GO scény - Optic Gaming. Tato americká organizace plánuje v následujících letech investovat nejenom do League of Legends, ale také do profesionální ligy v Owerwatchy. Vstup do NA LCS bude organizaci stát 13 000 000$. 

Nutno ovšem říci, že se jedná jen o spekulace, které se mohou v následujících měsících vyvrátit. ESPN a především Jacob Wolf jsou známy častokráte vyvrácenými, ale také potvzenými spekulacemi. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama