TSM v semifinále neuvidíme, CLG se utkají s Cloud9
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek TSM v semifinále neuvidíme, CLG se utkají s Cloud9

TSM v semifinále neuvidíme, CLG se utkají s Cloud9

Honza Fremut

Honza Fremut

13. 8. 2019 14:00

Bjergsenovi a spol se nepodařilo porazit Clutch Gaming. Co dalšího se událo při čtvrtfinálových soubojích?

Reklama

Play-off americké LCS má za sebou čtvrtfinále, ve kterém se utkaly týmy, které skončily v základní části na čtvrtém až šestém místě. 

Výsledky a rozpis zápasů nejen americké soutěže naleznete v eSportovém přehledu.

V prvním čtvrtfinálovém klání se proti sobě postavily TSM a Clutch Gaming. Tým v čele s Bjergsenem se před samotným play-off rozhodl pro změnu na pozici junglera. V džungli TSM jsme tak neviděli ani Akaadiana, ani Griga, ale Spicu. Spica hrál před nástupem do hlavního týmu TSM za akademie právě TSM a Echo Fox. TSM vstupovaly do zápasu jako favorité, vždyť nejenom skončily na lepším místě v základní části, ale také se jim podařilo v obou vzájemných zápasech Clutch Gaming. Skutečnost byla ovšem jiná. Teamu SoloMid se podařilo z bo5 série vyhrát pouze jedinou hru a v semifinále tak uvidíme Clutch Gaming. 

Druhá čtvrtfinálová série nabídla setkání Counter Logic Gaming a Optic Gaming. Pro oba týmy se jednalo o skvělý úspěch. CLG se naposled v play-off představilo v letním splitu roku 2017, pro Optic Gaming se po dvou letech v LCS jednalo o premiéru ve vyřazovacích bojích. Ačkoliv v základní části nevyšel ze vzájemných zápasů ani jeden tým vítězně, čtvrtfinálová série byla jasně v režii CLG. Support CLG Biofrost se do play-off podíval za svou kariéru třikrát (dvakrát s TSM a letos s CLG) a díky nedělní výhře proti Optic Gaming si zatím drží stoprocentní úspěšnost v sériích v play-off. Nezbývá nám než mu popřát, aby si tuto sérii udržel co nejdéle a třeba i tentokrát dovedl svůj tým k výhře. 

Nebude to mít ovšem nikterak lehké. Pravidla pro play-off určují, že si vítěz základní části může vybrat soupeře pro semifinále. Team Liquid si vybral Clutch Gaming, takže pro Cloud9 zbyly právě Counter Logic Gaming

TSM v semifinále neuvidíme, CLG se utkají s Cloud9

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama