TSM si o titul nezahrají, C9 čekají na finálního soupeře
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek TSM si o titul nezahrají, C9 čekají na finálního soupeře

TSM si o titul nezahrají, C9 čekají na finálního soupeře

Filip Vít

Filip Vít

14. 4. 2020 14:00

LCS zná trojici týmů, které budou bojovat o titul amerického šampiona.

Reklama

Stejně jako LEC, tak i LCS má před sebou poslední týden jarního splitu. Už v neděli budeme znát jméno nového amerického šampiona, jenž po dvou letech sesadí z trůnu Team Liquid.

Výsledky odehraných zápasů a rozpis nadcházejících duelů naleznete v eSportovém přehledu.


TSM vypadli, FlyQuest na vítězné vlně

Fanoušci nejúspěšnější americké organizace musí být opět zklamaní. Ani po dvou a půl letech TSM nepřidají do své sbírky další trofej. Jejich cestu za dalším titulem jim zhatili hráči FlyQuest, když se na výhře kytičkového týmu nejvíce podíleli Ignar s PowerOfEvilem. Série byla velmi vyrovnaná a o vítězi musela rozhodnout pátá hra. Tu nakonec ovládlli FlyQuest, když už ve 27.minutě slavili vítězství a postup do semifinále.

Pro tým, který podporuje životní prostředí, to byla druhá vyhraná série v playoff. V semifinále se utkají s Evil Geniuses, se kterými prohráli v prvním kole 3:1. Je třeba podotknout, že parta kolem PowerOfEvila se výrazně zlepšila v průběhu vyřazovací části, tudíž by mohla být mírně favorizovanější v tomto duelu. Semifinále je na programu v sobotu ve 22:00.

Dovrší Cloud9 famózní sezónu?

Obláčkový tým ztratil ve dvou sériích playoff pouze jedinou hru a to proti Evil Geniuses, kde vystupují tři bývalí hráči – Svenskeren, Kumo a Zeyzal. Cloud9 mají letos skvěle nakročeno k tomu, aby se po šesti letech vrátili na trůn. Naposled vyhráli jarní část v roce 2014. Od radosti ze zisku titulu je dělí pouze tři hry. 

C9 éra

Zajímavostí je, že ve všech třech nejlepších týmech najdeme spojitost s Cloud9. O obláčkovém týmu samotném není třeba mluvit.

Evil Geniuses se letos po několika letech objevili opět v nejvyšší soutěži. V základní sestavě vystupují hned tři bývalí hráči C9, jak jsme psali o několik řádků výše.

FlyQuest vznikli v roce 2017 jako celek spadající pod organizaci C9, který vystupoval v Challenger series. Na soupisce se objevilo hned několik zkušených jmen, kteří dříve hráli za “áčkovej” tým – Balls, Hai, LemonNation a střelec Altec.

Pavouk playoff

TSM si o titul nezahrají, C9 čekají na finálního soupeře

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama