TSM se ujmuli vedení v LCS, Perkz skončil 0/7/0 v jedné hře
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek TSM se ujmuli vedení v LCS, Perkz skončil 0/7/0 v jedné hře

TSM se ujmuli vedení v LCS, Perkz skončil 0/7/0 v jedné hře

Reibl

Reibl

7. 6. 2021 15:46

Odstartovala americká LCS a o překvapení nebyla nouze.

Reklama

Americká LCS opět odstartovala letní částí. Týmy ale nezačínají s čistým štítem. Své skóre si přenášejí z jarního splitu, a tak mají určité organizace lepší pozici. Tento týden přinesl opět 15 zápasů a o překvapení nebyla nouze.

Veškeré výsledky naleznete v našem esportovém přehledu v bočním panelu webu.


TSM a Immortals si připisují 3 výhry

Vzhledem k dobrému skóre z jarního splitu to měli TSM velmi blízko k vrcholu tabulky. Na Cloud9 to ale stačilo až nyní. Tým hned na úvod hracího víkendu překvapivě porazil Team Liquid. Další výhra přišla proti Evil Geniuses, kteří si nepřipsali ani jeden zničený Nexus. Perfektní víkend pak dokonala výhra na Golden Guardians. TSM mají nyní rezervu jedné výhry nad druhými Cloud9.

TSM se ujmuli vedení v LCS, Perkz skončil 0/7/0 v jedné hře

O něco překvapivější je skóre 3-0 pro Immortals. Ti sice narazily na dva slabé oponenty v podobě CLG a GG, jenž výhra proti 100 Thieves už tak samozřejmá nebyla. Vzhledem k tomu, že do letního playoffs postupuje 8 týmů si Immortals vytvořili slušný náskok před poslední dvojicí.

Rozpačité výkony Cloud9

Ačkoliv analytici počítali s faktem, že reprezentant na MSI předvádí po návratu z turnaje vždy o něco horší výsledky, přesto byly první dvě hry Cloud9 zklamáním. Prohra proti posledním Golden Guardians přišla po několika nevydařených teamfightech v závěru hry. Druhá hra proti 100 Thieves byla o dost razantnější. Perkz skončil se skóre 0/7/0 a ani zbytek týmu na tom nebyl o moc lépe.

Kupodivu poslední hra proti Teamu Liquid mráčkům vyšla. Částečně za to může i draft TL, který dle mnohých nebyl nejlepší. Team Liquid si tak připsal za víkend skóre 1-2 a obdobně i Cloud9.

Změny v sestavách

V průběhu týdne přišlo od Jatta, trenéra Teamu Liquid, oznámení o změně topaře. Evropský talent Alphari byl nahrazen po prohře proti TSM. O důvodu se zatím spekuluje. Také Cloud9 změnili soupisku a místo Zvena si na botu zahrál K1ng. Jeho výkony rozhodně nebyly špatné. Překvapivější ovšem je spekulace, že by si Zven již za C9 neměl do konce sezóny zahrát. Důvod je zatím neznámý.

TSM se ujmuli vedení v LCS, Perkz skončil 0/7/0 v jedné hře

Třešničkou na dortu celého hracího víkendu byl duel mezi Evil Geniuses a FlyQuestem. Ten skončil po téměř 54 minutách. Oba týmy střídavě vzaly Barona Nashora (4 celkem), Elder draka (2 celkem), 6 inhibitorů a 20 věží. Největší rozdíl ve zlatě byl přitom za celou hru pouze 3,7 tisíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama