TSM se pokusí opět zhatit sen C9 o perfektním splitu, CLG čeká těžký týden
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek TSM se pokusí opět zhatit sen C9 o perfektním splitu, CLG čeká těžký týden

TSM se pokusí opět zhatit sen C9 o perfektním splitu, CLG čeká těžký týden

Filip Vít

Filip Vít

10. 7. 2020 16:00

Dnes v noci začíná pátý týden LCS.

Reklama

Zatímco v Evropě bude tento týden v berlínském studiu klid, americká LCS rozjede pátý týden letní části. Jak se zatím daří americkým organizacím, můžete nalézt v tomto článku.

V eSportovém přehledu naleznete harmonogram nadcházejících duelů. 

Přetrhnou TSM obláčkovému týmu opět vítěznou šňůru?

V jarním splitu zanechali hráči C9 své soupeře daleko za svými zády. K perfektnímu splitu jim chybělo opravdu málo. Jen jednomu týmu se v základní části podařilo porazit partu kolem Nisqyho. Byli to TSM, kteří se s obláčkovým týmem utkají letos v letní části poprvé. Zhatí Reginaldovi svěřenci sen C9 i tentokrát, nebo tým s devítkou v názvu bude pokračovat ve své spanilé jízdě? 

Dnes v noci navíc čeká obě organizace možná atraktivnější souboj, když se proti sobě postaví staré sestavy obou celků. Dopadnou duely nerozhodně, nebo dá některá organizace jasně najevo, že jak stará garda, tak i aktuální sestava je lepší než jejich rivalové?

Dignitas pomýšlí na první vítězství

Jediným týmem, který sídlí na posledním místě bez jediné výhry, je Dignitas. Hráči v černožlutých dresech se rozhodli v minulém týdnu posadit na lavičku midlanera Froggena. To však k úspěchu nevedlo. Pravděpodobně se stajnou sestavou nastoupí hráči Dignitas i v pátém týdnu, kdy je čeká na úvod soupěř ze spodní části tabulky. Na první vítězství by tak nemuseli čekat dlouho, neboť Immortals se v letním splitu taktéž trápí a na svém kontě mají jen jednu výhru. 

Do vyřazovací části v létě postupuje v americké soutěži celkově osm týmů. Pokud na playoff pomýšlí Aphromoo a spol., je potřeba zabrat právě teď, když je čeká papírově slabý soupeř. 


TH tip pro pátý týden LCS: C9 vs. TSM Rivalové se utkají tváří v tvář zítra kolem jedenácté večerní. Klopýtne obláčkový tým stejně jako na jaře, nebo bude pokračovat ve své letošní dominanci?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama