TSM narazili proti Golden Guardians. FlyQuest slaví postup
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek TSM narazili proti Golden Guardians. FlyQuest slaví postup

TSM narazili proti Golden Guardians. FlyQuest slaví postup

Dominik

Dominik

17. 8. 2020 16:00

Máme za sebou úvodní zápasy vyřazovací fáze LCS. Team SoloMid stihl hned dvě utkání a Golden Guardians si přenesli vítěznou formu i do play-offs

Reklama

Máme za sebou úvodní zápasy vyřazovací fáze LCS. Team SoloMid stihl hned dvě utkání a Golden Guardians si přenesli vítěznou formu i do play-offs.

Divoký start a rychlý konec pro 100T

Hned jubilejní zápas letní vyřazovací části nám přinesl kvalitní pětikolovou bitvu mezi FlyQuest a Evil Geniuses. Vítězství si nakonec odnesla parta kolem Santorina, který si svým výkonem v jungli zasloužil cenu hráče zápasu. FlyQuest tak vstupují do turnaje vítězně a zároveň se již připravují na těžký zápas s Cloud9. EG následně čekala bitva s 100Thieves, se kterými si poradili hladce výsledkem 3:0.

Těžký úvod pro TSM a fascinující forma Golden Guardians

TSM se hned na začátku postavili dvěma soupeřům v řadě. Jedni z favoritů na vítěze celého play-off totiž ve svém úvodním zápase narazili na rozjetý vlak v podobě Golden Guardians. Doublelift opět nezahrál dobrou serii a jeho dlouhodobý výpadek formy se začíná na TSM podepisovat. Na druhé straně naopak zářil talentovaný střelec FBI. V následném utkání si TSM hořkost úvodní porážky trochu zmírnili demolicí Dignitas. Ti společně s 100Thieves opět dokazují, že týmy postupující do playoff ze sedmého a osmého místa často nedostahují potřebných kvalit.

TSM narazili proti Golden Guardians. FlyQuest slaví postup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama