TSM čeká náročný víkend, vyzvou i Cloud9
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek TSM čeká náročný víkend, vyzvou i Cloud9

TSM čeká náročný víkend, vyzvou i Cloud9

Dominik

Dominik

5. 3. 2021 20:00

I přes kontroverzi je letos americká LCS do závěru napínavá.

Reklama

Je před námi předposlední týden americké LCS. V čele se drží Cloud9 s lehkým náskokem. Zbylé týmy až do 6. místa však dělí jediný vyhraný zápas a všichni tak musí podávat kvalitní a především konzistentní výkony.

Kompletní rozpis nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu na pravé straně webu.


TSM prověří formu Cloud9

Ačkoliv TSM minulý týden jednou zaváhali, stále se drží na druhém místě. Tento týden na ně čeká trojice Dignitas, 100 Thieves a Cloud9. Dva těžké zápasy v pátek, zakončené duelem proti lídrům tabulky v neděli, skutečně prověří, jak na tom tým pod křídly Bjergsena je. Cloud9 za sebou mají clean week a určitě se pokusí úspěch z minulého týdne zopakovat. Dignitas se drží s Teamem Liquid a Evil Geniuses na 4. místě. Zápas s TSM bude úvodním zápasem předposledního týdne základní části, následně je čekají zápasy s CLG a Evil Geniuses.

100 Thieves jsou stále velice silným celkem, který si vede nad očekávání. Minulý týden se jim úplně nevydařil, když ztratili výhru proti posledním CLG, kteří si tak připsali druhou výhru v sezóně. Kromě zmíněných TSM, Freezův tým ještě poměří síly s Golden Guardians a Evil Geniuses. Ti jsou v tabulce hned za nimi, takže vzájemný zápas bude velice důležitým. Z jejich prvního utkání odcházeli po vyrovnaném výsledku vítězně 100 Thieves.

Team Liquid čeká důležitý týden

TL se poslední týdny daří, drží se na sdíleném čtvrtém místě a tento týden se budou chtít osamostatnit. Kromě očekávané odvety proti Cloud9, které dokázali trochu překvapivě po skvělém výkonu Alphariho porazit, se utkají ještě s dvěma týmy ze spodku tabulky – CLG a Golden Guardians. To je pro Team Liquid ideální šance vyhrát všechny zápasy tohoto týdne a nastoupit do toho posledního v relativním klidu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama