TSM budují herní dům za 50 milionů dolarů
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek TSM budují herní dům za 50 milionů dolarů

TSM budují herní dům za 50 milionů dolarů

Filip Vít

Filip Vít

16. 4. 2020 14:00

Nejúspěšnější americká buduje největší herní zařízení na západě.

Reklama

Leena Xu, prezidentka esportu v TSM, poodkryla, na čem americká organizace poslední dobou usilovně pracuje. Spolu se streamerem Mythem provedla fanoušky po nové budově, která by se už letos na jaře měla stát největším herním zařízením na západě. Herní dům, který se může pochlubit svou velikostí, jež činí bezmála 23 000 metrů čtverečních, bude stát kolem 50 milionů dolarů

Tato částka překoná výdaje konkurenčních 100Thieves, kteří dříve v tomto roce zaplatili za nové herní zařízení přibližně 35 milionů dolarů.

Moderní budova bude vymalována v týmových barvách, tedy v černé a bílé. K nalezení budou kanceláře pro zaměstnance TSM, uzavřené “divadlo” s tribunou, které umožní pořádat různé esportové eventy. Sám Bjergsen si vyžádal wellness centrum, aby hráči mohli meditovat a čerpat sílu. Součástí wellness centra budou také relaxační zóny, které dopřejou odpočinek streamerům a zaměstnancům.

Horní část budovy bude plně věnována esportu. Mimo tréninkových místností, salónků pro kouče a streamery, zde najdeme také vybavené fitness centrum či kavárnu.  

Jak se Vám budoucí herní dům TSM líbí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama