TSM budou bojovat o přední příčky s Dignitas, Broxah obdržel vízum
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek TSM budou bojovat o přední příčky s Dignitas, Broxah obdržel vízum

TSM budou bojovat o přední příčky s Dignitas, Broxah obdržel vízum

Filip Vít

Filip Vít

8. 2. 2020 18:00

Třetí týden LCS nabídne mnoho atraktivních soubojů!

Reklama

V Evropě třetí týden nejvyšší soutěže končí, v Americe ale začíná. Jak se zatím daří týmům v LCS, můžete nalézt zde. Kompletní rozpis nadcházejících zápasů naleznete tradičně v eSportovém přehledu.

Hned na úvod nás čeká souboj dvou celků ze spodní části tabulky, kdy Evil Geniuses vyzvou CLG. Pro druhý zmíněný tým je to tak vhodná příležitost pro první vítězství v nové sezoně LCS. O půlnoci se pokusí 100Thieves zaskočit Team Liquid. Američtí šampioni před několika dny radostně oznámili, že Broxah finálně obdržel vízum. Je ale pravděpodobné, že dánský jungler zasáhne do hry až ve čtvrtém týdnu americké soutěže. Ujít byste si rozhodně neměli nechat následující dva zápasy. TSM budou chtít navázat na úspěšný týden. V cestě jim bude stát jejich bývalý jungler Grig, jenž aktuálně obléká dres Dignitas. Poslední zápas prvního hracího dne se chopí Cloud9 a FlyQuest a bude se rozhodně na co dívat, neboť se jedná o celky z vrchní části tabulky aktuálního pořadí.

V neděli začne druhý hrací den pro nás v přijatelnějším čase – ve 21:00. Immortals změří síly s 100Thieves. Na pódiu se následně objeví hráči Golden Guardians a TSM. Kolem jedenácté večerní budou mít na pilno C9, kteří tentokrát narazí na Dignitas. Nedělní vysílání nejvyšší americké soutěže zakončí FlyQuest a Evil Geniuses. Sama moderátorka Ovilee May se na tento souboj těší, jak jste si mohli všimnout na předešlém videu.

V pondělí nás čekají už jen dva duely. Na place se nejdříve budou prezentovat Liquid, kteří budou chtít potvrdit roli favorita proti Golden Guardians. Posléze se pokusí francouzský toplaner Soaz společně s Immortals vypořádat s posledními CLG.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama