Tryhardí tipy na výsledky skupin C & D
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Tryhardí tipy na výsledky skupin C & D

Tryhardí tipy na výsledky skupin C & D

Filip Vít

Filip Vít

9. 10. 2018 14:00

Jaké jsou šance týmů na postup do vyřazovací fáze?

Reklama

Nejsledovanější turnaj v League of Legends se posunul do další etapy. Čtyři nejlepší týmy z Play-in se probojovaly do skupinové fáze, která je nyní kompletní. My si nyní představíme stručně týmy v jednotlivých skupinách a nastíníme, které celky mají největší šanci na postup do vyřazovací fáze.

V tomto článku se podíváme na skupiny C a D. Článek o předchozích skupinách najdete zde. Oba články by vám mohly pomoct při rozhodování v určování pořadí vašich pick'em. Dejte si na nich záležet, protože v naší právě probíhající soutěži za ně můžete vyhrát ceny v hodnotě 5000 Kč.

Přehled skupin

Po skončení play-in fáze vypadá rozřazení týmů do základních skupin takto:

Tryhardí tipy na výsledky skupin C & D

Skupina C

Po letech smůly se KT Rolster konečně probojovali na Worlds. Určitě tuto příležitost "chytí za pačesy" a půjdou houževnatě za titulem. Korejský šampion je pro nás číslem jedna ve skupině C.

Nejvíce přesvědčivý tým z Play-in je rozhodně čínský Edward Gaming. Suverénně se probojovali do základních skupin, kde jejich cesta podle nás určitě neskončí. 

Americký šampion bude velmi rád, pokud ukořistí nějaké vítězství proti KT či EDG. Pokud chce Doublelift se svým týmem zůstat ve hře o vyřazovací část, měl by rozhodně porazit Mad Team.

LMS zde má, jak již bylo řečeno, tři zástupce. Tři silné zástupce. Uvidíme, jak se bude hráčům z Mad Teamu dařit v nelehké skupině.

Tým: TH tip pořadí:
KT Rolster 1.
Edward Gaming 2.
Team Liquid 3.
Mad Team 4.

Skupina D

G-Rex se připojili ke skupině D, což znamená, že trojice týmů z LMS je kompletní. G-Rex ztratili v Play-in fázi jen jednu hru, tudíž šance na postup ze skupiny má velké. 

Fnatic se dokázali probojovat minulý rok na světovém šampionátu do vyřazovací fáze zázračným způsobem. Tehdy reprezentovaly Evropu ze třetí pozice. Nyní evropský šampion přiletěl na Worlds z pozice první. Pokud Rekkles najde svou formu z jara, věříme, že si hráči Fnatic vybojují první místo ve skupině. Celkově podle nás mají Fnatic největší šance na postup ze skupiny ze západních týmů.

Spolu s Fnatic by se do vyřazovací fáze měly dostat čínští Invictus Gaming. Finalisté letního splitu v Číně budou tvrdým oříškem pro ostatní týmy ze skupiny. 

100Thieves stejně jako ostatní americké týmy na Worlds pravděpodobně ve skupině ztroskotají. Nicméně je třeba dodat, že v základních skupinách není žádný "slabý" tým a podceňovat se nevyplácí. Kolikrát jsme byli svědky obrovského překvapení (viz. KaBuM!).

Tým: TH tip pořadí:
Fnatic 1.
Invictus Gaming 2.
G-Rex 3.
100Thieves 4.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama