Tryhardí tipy na výsledky skupin A & B
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Tryhardí tipy na výsledky skupin A & B

Tryhardí tipy na výsledky skupin A & B

Filip Vít

Filip Vít

8. 10. 2018 15:15 1

Jaké jsou šance týmů na postup do vyřazovací fáze?

Reklama

Nejsledovanější turnaj v League of Legends se posunul do další etapy. Čtyři nejlepší týmy z Play-in se probojovaly do skupinové fáze, která je nyní kompletní. My si nyní představíme stručně týmy v jednotlivých skupinách a nastíníme, které celky mají největší šanci na postup do vyřazovací fáze.

V tomto článku se podíváme na skupiny A a B. Článek o zbylých skupinách vyjde zítra. Oba články by vám mohly pomoct při rozhodování v určování pořadí vašich pick'em. Dejte si na nich záležet, protože v naší právě probíhající soutěži za ně můžete vyhrát ceny v hodnotě 5000 Kč.

Přehled skupin

Po skončení play-in fáze vypadá rozřazení týmů do základních skupin takto:

Tryhardí tipy na výsledky skupin A & B

Skupina A

Do skupiny A se z Play-in fáze probojovali hráči G2 Esports. Evropští zástupci to nebudou mít ve skupině A snadné, pokud pomýšlí na postup do vyřazovací fáze. Narazí zde na Flash Wolves, kteří se na uplynulém MSI předvedli v tom nejlepším světle, když dokázali porazit korejské i čínské šampiony. Díky úspěchu Flash Wolves právě na MSI můžeme vidět v základních skupinách hned tři týmy z LMS. Parta kolem SwordArta se podle nás probojuje do vyřazovací fáze z první pozice.

Afreeca Freecs reprezentují Koreu z druhého místa a spolu s Flash Wolves jsou horkými kandidáty na postup ze skupiny. 

Vietnamský celek Phong Vu Buffalo může podle nás akorát potrápit soupeře ze skupiny a sebrat důležité body třeba hráčům G2 Esports, kteří v Play-in nepředvedli příliš přesvědčivé výkony. I z tohoto důvodu řadíme evropský tým na třetí příčku.

Tým: TH tip na umístění:
Flash Wolves 1.
Afreeca Freecs 2.
G2 Esports 3.
Phong Vu Buffalo 4.

Skupina B

Skupinu smrti by měl ovládnout Royal Never Give Up. Uzi je ve fantastické formě, o čemž svědčí i úspěch na MSI, kde turnaj ovládl spolu s čínskými spoluhráči, a dal tak jasně najevo, že doba kralování týmů z Koreje je za námi.

Gen.G jsou na cestě obhájit titul z minulého roku. Tým urazil dlouhou cestu, když si vybojoval nominaci na Worlds v gauntlet turnaji (stejně tak i minulý rok). A cesta pro korejské hráče tohoto celku pravděpodobně ani v základních skupinách neskončí.

Cloud9 se trápili ve vyřazovací fázi Play-in s Gambit Gaming, nicméně jsou to oni, kdo se dostal dál - do základní skupiny. Pokud se hráčům C9 podaří porazit Vitality a sebrat alespoň jednu hru Gen.G či RNG, existuje tu šance dostat se na druhou příčku. Ale pokud zůstaneme realisté, C9 skončí na třetí pozici.

Vitality se letos prezentují na mezinárodním turnaji poprvé. Skončit hned ve skupině smrti není moc příjemné, hráči evropského celku to berou ale pozitivně. Třeba se pozitivní myšlení vyplatí a Vitality nás ještě překvapí.

Tým: TH tip na umístění:
Royal Never Give Up 1.
Gen.G 2.
Cloud9 3.
Team Vitality 4.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama