Tryhardí tipy na výsledky čtvrtfinále Worlds
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Tryhardí tipy na výsledky čtvrtfinále Worlds

Tryhardí tipy na výsledky čtvrtfinále Worlds

Giry

Giry

18. 10. 2018 12:00 3

Skupiny jsou odehrané, čeká nás čtvrtfinále Worlds.

Reklama

Souboje ve skupinách jsou za námi a čeká na nás napínavé čtvrtfinále. Mezi osmičku nejlepších se probojovaly tři čínské týmy, dva evropské a korejské a jeden celek ze Severní Ameriky. Takhle vypadá turnajový pavouk:

Tryhardí tipy na výsledky čtvrtfinále Worlds

Afreeca Freecs vs Cloud9

Korejský celek Afreeca Freecs se utká s jediným zástupcem z nejvyšší severoamerické soutěže Cloud9. Ačkoliv se první hrací den korejské pětce nevydařil, věříme jim v tomto duelu trochu více. Jeden z důvodů je jejich znovu nalezená forma, když v druhém hracím dni dokázali vyhrát všechny tři hry a dojít si pro první místo ve skupině. Klíčový duel vidíme na horní lince, tam bude záležet na tom, jestli si v soubojích Kiin vs Licorice dokáže jeden z hráčů vybudovat převahu nad svým protivníkem.

Také sázkové kanceláře věří spíše Korejcům - na vítězství Cloud9 je vypsaný vysoký kurz.


Fnatic vs EDward Gaming

Podobně jako většina starého kontinentu i my prožíváme EUforii a v tomto souboji věříme Fnatic. Čínští EDG v zápasech ve skupině nepředvedli zcela přesvědčivou formu a na jejich výkonech byly znát chyby. Oproti tomu evropští šampioni hrají nejlépe za celý rok. Fnaticům navíc hraje do karet i strategie protivníků s agresivním junglerem, kterou se EDG často ve skupině prezentovali. Proti Broxahovi by jim ale tato taktika neměla vycházet.

Také v Tipsportu věří spíše Fnatic, ale čínskému týmu připisují ze všech "slabších" celků ve čtvrtfinále nejnižší kurz. Dojde tedy na nejvyrovnanější zápas?


Royal Never Give Up vs G2 Esports

Ačkoliv se G2 konečně podařilo postoupit ze skupiny, čínský obr RNG je pravděpodobně zastaví. Hvězdná spodní linka ve složení Uzi a Ming dominovala ve většině zápasů. G2 by měli zaútočit na jedinou slabinu RNG - toplinera Letme, ale i tak bude jejich pokračování v turnaji pořádně těžký úkol.

Pokud by G2 překvapili a vyhráli, fanoušci, kteří jim věřili a dokonce si na ně i vsadili, si mohou slušně vydělat. Na výhru evropského celku je totiž vypsán nejvyšší kurz ze všech čtvrtfinálových soubojů.

Tryhardí tipy na výsledky čtvrtfinále Worlds


KT Rolster vs Invictus Gaming

V tomto duelu se můžeme těšit na klasický souboj čínské agrese a korejské preciznosti. V tomto případě věříme spíše korejskému týmu. IG se zdají jako nejslabší tým z trojice, kterou na Worlds vyslala liga LPL. Oproti tomu KT Rolster prohráli ve skupinách jen jednu hru - ve chvíli, kdy Smeb nemohl hrát carry na topu. Vítězové korejské ligy jsou velkými adepty na celkové vítězství na turnaji a IG je pravděpodobně nezastaví.

A vědí to i v bookmakeři, na výhru IG je vypsaný vysoký kurz. Pokud si ale myslíte, že IG překvapí, neváhejte a zaregistrujte se u Tipsportu, čeká na vás bonus 150 Kč na první sázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama