Tryhard postoupil na novou úroveň – vítejte na novém webu
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Tryhard postoupil na novou úroveň – vítejte na novém webu

Tryhard postoupil na novou úroveň – vítejte na novém webu

Giry

Giry

28. 2. 2017 23:00 1

Je to tu - Tryhard se převlékl do nového kabátu.

Reklama

Rozlučme se se starým tryhardem a pojďme společně skočit do nové epizody našeho putování. Můžete se těšit na spoustu nových funkcí, vylepšený design, přehlednější uspořádání a více lehce dohledatelných informací nejen o League of Legends, Overwatch nebo Hearthstone. 

Nový web je navíc plně funkční na i na mobilech a na rozdíl od starého webu je k mobilům přátelštější. Ode dneška je tedy jedno, odkud tryhard sledujete. Pokud chcete být tedy vždy informovaní co nejdříve, doporučujeme přidat Tryhard na plochu vašeho mobilu (např v Google Chrome zmáčnout tři tečky v prohlížeši a vybrat „přidat na plochu“).

Říkáte, že těch funkcí moc nevidíte? Je to tak, mnoho vychytávek nás teprve čeká. Byli jsme nuceni nový web postavit od základů v rekordním čase pouhých tří týdnů a za tu dobu náš IT tým stihl vytvořit vše, co tu vidíte. Jakmile se nám některá z nových funkcí dostane na web, dáme vám vědět. Do té doby prosím buďte trpěliví a věřte nám, že pracujeme na maximum a vylepšujeme Tryhard nejrychleji, jak umíme.

Tři týdny? Proč se tak spěchalo?

Na tuto otázku můžeme odpovědět dvěma způsoby, vyberte si:

  • Krátká verze: Kvůli technickým problémům, které ohrožovaly server, na kterém starý tryhard běžel, jsme museli vytvořit nový web do konce února, abychom neohrožovali jiné weby.
  • Dlouhá verze: Pokud jste pravidelnými návštěvníky naší stránky, jistě jste si všimli technických problémů, se kterými se starý Tryhard potýkal. Zvláště pak v posledním měsíci, kdy často padal a místo stránky na nás koukal pouze žlutý error. Celé to bylo zapříčiněno tím, starý Tryhard běžel na "open source" systému, u kterého je lehké dohledat bezpečnostní chyby a tedy lehké web napadnout - mohli jste si všimnout třeba spamovacích botů na našem fóru, které jsme denně promazávali. Jeden podobný bot nám od konce ledna náš web shazoval a ohrožoval také ostatní weby, které běželi na stejném serveru jako Tryhard. Měli jsme tedy dvě možnosti - aktualizovat za spoustu peněz na novou verzi systému s rizikem, že by Tryhard nefungoval tak, jak měl, nebo vytvořit do konce února zcela nový web. Vybrali jsme si druhou možnost.

Starý Tryhard tedy už nikdy neuvidíme?

Pokud se chcete podívat na fórum, komentáře nebo další informace ze starého webu, počkejte, prosím, než spustíme old.tryhard.cz, kde starý web poběží, až vychytáme největší nedostatky, které by mohly narušit náš nový Tryhard. Neručíme ovšem za správné zobrazování obsahu na staré stránce - tento web opouštíme a věnujeme se našemu novému výtvoru.

Kde je fórum? Kde jsou komentáře? Kde jsou streamy?

Zatím máme spuštěný jen úplný základ webu, ale všeho, co vám zde chybí, se určitě dočkáte. A nejen toho, plánujeme esportový přehled, tabulku s bleskovými novinkami, sekci s videi nebo třeba tabulku s proběhlými a nadcházejícími zápasy a mnoho dalšího. To vše budeme postupně přidávat v nadcházejících týdnech.


Vstupujeme do nové éry Tryhardu, kde se kvalita našeho webu určitě v mnohém zlepší. Děkujeme všem za podporu a doufáme, že vám ji dokážeme oplatit v následujících měsících a letech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama