Tři krůčky k Challengeru #8
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Tři krůčky k Challengeru #8

Tři krůčky k Challengeru #8

Michal

Michal

21. 6. 2017 18:10 1

Tak se přesuneme kam jinam než na botlane, tam nám zbývají poslední dvě role a dnes to bude Marksman.

Reklama

Další týden a další zastávka tentokrát na botlane, pojďme se společně mrknout na pár důležitých věcí, které budete jako Marksman potřebovat.

TIP #1 - Správná pozice v potyčkách

Jedna z nejvíce podstatných věcí při hraní za ADC je uvědomit si, že Marksman je pozice, při které si musíte pořád dávat pozor na to, kde se nacházíte vy a soupeřící tým. Často budete cílem soupeřícího focusu, proto je důležité nenechat se unést a pustit se bezhlavě do soupeře, který má málo životů a stojí daleko od vás, protože v tu chvíli se na vás pustí nepřátelský tým jako parta e-girls na borce s RPčkama.

TIP #2 - Vyhýbání se důležitým kouzlům soupeře

Tímto trochu navážeme na tip, ale myslím, že je důležité upozornit na fakt, že jsou v zápase vždy určitá kouzla nebo určití hrdinové, na které si musíte dát pozor, když hrajete ADC. Ať už je to Blitzcrankův grab, Cocoon od Elise nebo Zed jako assassin. To jsou všechno schopnosti nebo hrdinové, které pro vás mohou znamenat rychlou smrt, proto vždy doporučuji si už v načítání zápasu připomenout tyto kouzla, na které je důležité si dát pozor.

TIP #3 - Farmení minionů a čekání na svojí příležitost

Přínos a síla Marksmana v zápase roste s postupem času, a proto je hodně důležité snažit se získat co nejvíce zlata poctivým farmením minionů. Je to prostě role postavená na tom, že s každým zakoupeným předmětem její síla vzroste více než u ostatních pozic. Proto je hodně důležité trefovat lasthity a čekat, až budete mít potřebné itemy. Musíte o této pozici přemýšlet jako o investici do budoucna.

Opět sem se snažil vypsat to nejdůležitější co mě napadlo a co mi sdělili sami hráči této role, tak snad se vám to bude líbit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama