Toxické chování v korejském soloQ může stát tým umístění na Worlds
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Toxické chování v korejském soloQ může stát tým umístění na Worlds

Toxické chování v korejském soloQ může stát tým umístění na Worlds

Reibl

Reibl

27. 9. 2018 16:20 1

Jungler týmu Dire Wolves dostal již druhý postih za 9 měsíců

Reklama

Toxicita mezi profesionálními hráči je pojem, který Riot netoleruje. Před Worlds prakticky všechny týmy trénují v Koreji. Hráči zde mají zapůjčené účty, které disponují vyšším MMR, aby se profesionálové rychle dostali do high ela. Na jednom z těchto účtů hrál i Shern "Shernfire" Tai, jungler týmu Dire Wolves.

Dne 23. 9. byla prováděná rutinní prohlídka účtů. Při ní bylo zjištěno, že Shernfire projevuje známky extremní toxicity v korejském SoloQ. Ze 165 odehraných her byl navíc v 18 reportován a dostal několik dalších omezení za opouštění hry. Po kontrole historie chatu bylo zjištěno, že se Shernfire chová nevhodně a slovně napadá spoluhráče a jejich rodiny.

Není to prvně, kdy byl Shernfire přistižen za nevhodné chování. Před devíti měsíci dostal jiné napomenutí, také za toxické chování na korejském serveru. V té době mu bylo zakázáno se po dobu 2 týdnů účastnit kompetitivních her.

Nynější prohřešek je tedy druhým v pořadí. Proto bude Shernfire potrestán finační pokutou. Má zaplatit 2 000 dolarů a navíc se s týmem Dire Wolves nemůže účastnit příštích 2 her. Ty bude jeho tým hrát již za pár dní v play-in fázi Worlds.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama