To nejlepší za rok 2019 - nové postavy a reworky
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek To nejlepší za rok 2019 - nové postavy a reworky

To nejlepší za rok 2019 - nové postavy a reworky

Reibl

Reibl

26. 12. 2019 15:00

TOP 5 nejlepších reworků a postav podle redakce.

Reklama

Letos jsme se dočkali 5 nových postav. Ve hře jich tak najdeme celkem 147 a na začátku ledna se do hry dostane Sett. V minulém roce si Riot také přichystal pár velkých reworků. Pojďme si tedy projít 5 nejlepších reworků a nových postav dle naší redakce.

5. místo – Kayle

Tento rework byl trochu speciální. S Kayle se úprav dočkala i sestra Morgana. Větší změny ale padly právě na Kayle. Upravena byla ultimátka a hlavně pasivka, která je nyní velmi podstatnou částí postavy. Vizuál dopadl výborně, ovšem balancování postavy bylo velmi problematické. Proto Kayle končí až na pátém místě.

4. místo – Pantheon

Další velice podařený rework. Krom úžasné stylizace a zachování jednoduchých schopností se nám líbila i hudba, která rework doprovázela. Balanční problémy Pantheona se projevily hlavně na Worlds, kde jeho pick/ban rate šplhal ke 100 %.

3. místo – Qiyana

Qiyana přinesla zajímavý koncept, který využívá živly Summoner’s Riftu. Může si brát jednotlivé elementy, které pak upravují její schopnosti. Tento koncept se Riotu zřejmě tolik zalíbil, že celá preseason využila hrátek s úpravou mapy. Krom herní stránky oceňujeme i tu vzhledovou. Šampionka se dočkala velké popularity nejen v jungli, ale i na midu a vysloužila si nakonec místo v hudební skupině True Damage.

2. místo – Aphelios

Nejnovější přírůstek mezi marksmany Riot rád přirovnává k Yasuovi. Mělo se jednat o postavu, jejíž kompletní zvládnutí by zabralo desítky her. Bohužel balanční stránka nedopadla nejlépe. Přesto se jedná o jednu z nejzajímavější postav za poslední roky, která se od zbytku dost liší.

1. místo – Senna

Hodně lidí zná příběh Senny, Threshe a Luciana. Ten byl dlouhá léta nedotknut a až nyní postoupil do fáze, kdy se Senna dostala ze spárů Threshe zpět k Lucianovi. Senna nabízí unikátní mechaniky, zajímavý příběh a unikátní vizuál. Dle nás se právem jedná o obecně nejlepší postavu, kterou Riot letos vydal. Jaká postava zaujala vás?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama