To nejlepší za rok 2019 - na co nás Riot nalákal
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek To nejlepší za rok 2019 - na co nás Riot nalákal

To nejlepší za rok 2019 - na co nás Riot nalákal

Reibl

Reibl

24. 12. 2019 13:00

Nové hry a mobilní verze konečně na obzoru.

Reklama

V roce 2019 jsme se dočkali desátého výročí vydání League of Legends. Při této příležitosti Riot oznámil spoustu nových her, portů na konzole a mobily a dalších věcí. Tohle je náš seznam 5 věcí, na které se nejvíce těšíme.

5. místo – League of Legends: Wild Rift

Letos jsme se konečně dočkali oficiálního představení mobilní verze lolka přímo od Riotu. Nebude se přitom jednat o port desktop verze. Celá hra je vytvořená od základu a časem se dostane i na konzole. Globální spuštění se plánuje koncem roku 2020.

4. místo – Legends of Runeterra

Karetní hra s postavami z League of Legends? Cross-platform hraní s mobily? Méně náhody a bez “pay2win”? Ano prosím! Dvě bety už máme za sebou a třetí se blíží. Legends of Runeterra možná nepřekoná Heartstone, ale k úspěchu má dobře nakročeno.

3. místo – Singleplayer hry od Riot Forge

Odnož Riot Forge se má starat o vydávání single player her, které vytvoří menší studia. Zatím víme o dvou. Ruined King a CONV/RGENCE. Více si o nich můžete přečíst kliknutím na obrázek.

2. místo – TFT na mobilech

Ukázalo se, že hráči mají mobilní telefony a Riot o tom ví. TeamFight Tactics se dočká verze pro mobily. Přitom bude možné hrát s hráči na počítačích.

1. místo – Animovaný seriál Arcane

Trvalo to 10 let. Několik krátkých filmečků jsme sice dostali, ale nikdy ne větší sérii. Příští rok se to má změnit. Arcane se bude točit okolo příběhu Jinx a Vi. Narazíme však i na další postavy ze světa League of Legends.

Rok 2020 jistě nabídne mnohem více. Worlds v Číně mají lámat rekordy, esport roste, nové postavy přibývají a možná se dočkáme dalších podrobností o střílečce Project A. Na co se nejvíce těšíte vy?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama