To nejlepší za rok 2019 - esportové zápasy
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek To nejlepší za rok 2019 - esportové zápasy

To nejlepší za rok 2019 - esportové zápasy

Reibl

Reibl

28. 12. 2019 11:00 1

Nejzajímavější esportové série a zápasy za uplynulý rok.

Reklama

Letošní esportová sezóna jistě potěšila každého evropského fanouška. Rebranding EU LCS na LEC vyšel na výbornou. Do ligy přišli noví sponzoři a divácký dosah stoupal. Spolu s tím i kvalita ligy. G2 Esports ukončili sezónu pouhou jednu Bo5 od Grand Slamu. Jinými slovy vyhráli téměř vše, co se dalo. Připomeňme si ty nejlepší série, které jsme letos mohli vidět.

MSI – Vzestup západních týmů

Těžko říct, která playoff série byla lepší. Máme tu G2 Esports proti SKT. Pět her, na které můžete koukat stále dokola. Pak IG vs TL. Asi největší překvapení na mezinárodním turnaji za letošní rok. Americký celek dokázal ve 4 hrách přehrát obhajující světové šampiony. A pak tu máme finále MSI. Nejrychlejší mezinárodní Bo5 série. Pokud se chcete konečně podívat, jak Evropa vyhraje ve finále mezinárodního turnaje, nemáte moc na výběr.

Worlds – G2 na cestě za Grand Slamem

Co se týče Worlds, LEC týmy sice dokázaly postoupit ze skupin, ale jen G2 to dotáhli dál. Zde rozhodně stojí za zmínku jejich druhé letošní utkání proti SK Telecomu. Evropští zástupci si s korejským týmem poradili již ve 4 hrách. Bohužel je ve finále čekal stomp od FunPlus Phoenix.

Další výborné hry

Rozhodně nejsme zaujatí ohledně G2. Jejich série ale patří mezi nejzábavnější a rádi bychom připomenuli i finále letního LEC splitu proti Fnatic. Pokud máte radši LCS, tak výbornou podívanou nabídly obě finále, kde jsme vždy mohli slyšet Silver Scrapes.

Fanoučci LCK zase rádi zavzpomínají na jarní split a střetnutí SKT a Griffinu. LPL pro změnu přineslo zbavnou podívanou mezi FPX a RNG.

Rok 2019 byl pro esport velice úspěšný a dočkali jsme se mnoha zábavných a kvalitních zápasů. Laťka je nastavená hodně vysoko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama