To nejlepší za rok 2019 - co vás nejvíce zajímalo
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek To nejlepší za rok 2019 - co vás nejvíce zajímalo

To nejlepší za rok 2019 - co vás nejvíce zajímalo

Reibl

Reibl

23. 12. 2019 11:00

Nejčtenější články na našem webu.

Reklama

Za uplynulý rok vyšlo na našem webu přes 750 článků. Celá redakce Tryhardu se Vám denně snaží přinést ty nejaktuálnější novinky ze světa League of Legends. Nyní, díky oznámení nových her, postupně expandujeme. Dočtete se u nás tak i o TeamFight Tactics, Legends of Runeterra, LoL: Wild Rift a brzy se přidají i další hry. Mezi tahouny ale stále patří lolko samotné. Pojďme se tedy podívat, co vás nejvíce zajímalo za rok 2019.

5. místo – TeamFight Tactics: vše co potřebujete vědět

Vydání TFT přímo vybízelo sepsat vše důležité na jedno místo. Ovládání, mechaniky hry, předměty, návody, postavy a strategie. Vše po kliknutí na jeden článek. Tento nápad se nakonec setkal s velkým úspěchem a článek se stal pátým nejčtenějším na našem webu.

4. místo – Aphelios

Už při pohledu na obrázek víte, že tato postava prostě bude jiná. Aphelios vzbudil velkou vlnu kontroverze. Článek s popisem schopností je jeden z těch nejdelších, co se představení šampiona týče. Není se čemu divit, kombinace 5 zbraní spolu s pasivními a aktivními schopnostmi není na pár řádků.

3. místo – Simpsonovi a esport epizoda

Esport se dostal i k oblíbené animované rodince. V jedné epizodě zvané E My Sports se Bart dostal k počítačové hře, která hodně lolko připomíná. Propojení kultovního seriálu a League of Legends si přečetli tísícovky z vás.

2. místo – Anniversary

Obvykle přináší nejvíce novinek preseason. Letos se ovšem konala oslava desátého výročí. Zde Riot vytasil vše, co vývojáři schovávali poslední roky. Dočkali jsme se odhalení změn pro 10. sezónu, mobilního portu pro TFT a LoL, karetní hry a tuny dalších věcí.

1. místo – banovat holkám supporty se nesmí?

Kontroverze na prvním místě. Ruský tým kvůli finančním problémům vyplnil soupisku pěticí hezkých slečen. Bylo jedno, že prohrají vše, co půjde. Hlavní byla popularita. A vskutku, o týmu se psalo všude, bohužel ve špatném. V úvodních zápasech protivníci zabanovali dámskému celku Vaevictis Esports 5 supportů. Riot si to vyložil tak, že jde o disrespekt. Pravdou bylo, že 4 dívky v SoloQ, byly především supporti. V dalším zápase soupeř protahoval rozhodnutou hru. Padaly tak pokuty. Špatná reklama také reklama? Zřejmě ano, článek se u nás stal nejčtenějším za letošní rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama