To nejlepší z hardware #1
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek To nejlepší z hardware #1

To nejlepší z hardware #1

Giry

Giry

7. 6. 2017 21:51

Denní sledování hardwarového světa není určitě pro každého.

Reklama

Denní sledování hardwarového světa není určitě pro každého. Čas od času se ale objeví super zajímavý produkt a právě proto vznikl nepravidelný seriál To nejlepší z hardware, který vás čas od času provede tím nejlepším, co hardware svět dal. Vítejte u premiéry!

Procesory AMD Ryzen 5

AMD už nějaký čas prodává střední řadu nových procesorů Ryzen. Právě tyto „pětkové“ jsou pro hráče nejzajímavější a celkově je Ryzen po dlouhé době konkurenceschopný. Na výběr je celkem dostatek modelů a plánuje se ještě nižší řada Ryzen 3.

Periferie od Ninjas in Pyjamas

No dobře, přímo eSport tým nové myši a klávesnice nevyrábí, místo toho pomáhá výrobci Xtrfy. Periferie jsou tak specificky navržené pro potřeby profesionálních hráčů. Nedávno se začaly prodávat také u nás, vybírat můžete z myší, mechanických klávesnic a podložek.

To nejlepší z hardware #1

Mechanické klávesnice. Co? Proč?

Za mechanické klávesnice si výrobci říkají mnohem více peněz, než kolik chtějí za ty standardní (membránové). Vyplatí se to? Co se vlastně „mechaniky“ nabízí navíc a jak fungují? To vše se dozvíte ve speciálu + nechybí recenze několika konkrétních modelů.

Prodává se levná grafika GeForce GT 1030

Nvidia uvedla nejnovější grafickou kartu, která cílí na nenáročné hráče. Na ty, kteří hrají populární on-line hry (LoL, CS:GO apod.) či nepotřebují hrát na nejvyšší detaily. Karty tak nabízí fajn cenovky, jsou malé a můžete si vybrat model bez větráčku. GT 1030 nabízí MSI, Asus a Palit.

To nejlepší z hardware #1

Hodně jader je v kurzu

AMD se nezastavuje pouze u tří Ryzen řad. V průběhu léta uvede procesory Threadripper. Ty míří na náročné zájemce a nabídnou jim až 16 jader. Stejně tak společnost prozradila plány na novou notebookovou ofenzívu s Ryzen Mobile.

Svítící podložka za malý peníz

Dneska už mezi herními periferiemi svítí prakticky vše. Výjimkou nejsou podložky pod myš, dosavadní modely ale dorazily s celkem vysokými cenovkami. Odlišným směrem jde výrobce Genesis, který nabízí podsvícenou podložku za několik stovek. Nedostanete sice takové možnosti, ale nemusíte utratit balík.

To nejlepší z hardware #1

To je v dnešním dílu vše. Chtěli byste příště třeba více periferií, nebo naopak spíše „vnitřnosti“ počítače? Napište do komentářů, ať může být další díl To nejlepší z hardware ještě lepší. Více hardwarových novinek najdete pravidelně na Grunex.com.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama