Titul, přesto odchod z týmu. Odoamne nejspíš zamíří do Excelu, Cloud9 vymění Jensena
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Titul, přesto odchod z týmu. Odoamne nejspíš zamíří do Excelu, Cloud9 vymění Jensena

Titul, přesto odchod z týmu. Odoamne nejspíš zamíří do Excelu, Cloud9 vymění Jensena

Reibl

Reibl

3. 11. 2022 16:00

Team Heretics našel midaře a supporta.

Reklama

Rumunský topař Odoamne si letos po mnoha letech v nejvyšší soutěži připsal první trofej. Ve věku 27 let triumfoval Odoamne s Rogue ve švédském městě Malmö. O pár týdnů později se celek probojoval do čtvrtfinále Worlds, kde podlehl proti JDG. Ani tyto výsledky ovšem nezměnily plány pro změnu sestavy. Odoamne změní dres a nejspíše zamíří do Excelu.

Odoamne opustí Rogue

S informací o přestupu přišel server Blix.gg. Podle zdrojů tohoto magazínu se Odoamne již domluvil s vedením týmu Excel, kde by měl nahradit švédského topaře Finna.

Již dříve jsme informovali, že podle spekulací z Excelu odejde Mikyx, který se vrátí do G2 Esports. Nebude to tak jediná změna v přestupovém období. V Excelu stále působí český marksman Patrik.

LEC Wooloo dodává, že XL původně neměl v plánu měnit topaře a Finn měl s týmem zůstat. Situace se změnila během několika hodin, kdy se organizaci naskytla příležitost získat Odoamneho.

Heretics našli midaře

Místo Misfits tento rok v LEC uvidíme španělskou organizaci Heretics. Na midu by si měl zahrát korejský hráč Lee “Ruby” Sol-min, který dříve reprezentoval Unicorns of Love Sexy Edition v německé regionální lize.

V Heretics si dále zahraje support Mersa, který se již s týmem verbálně dohodl.

Jensen opět bez týmu?

Titul v LCS, ale pouze jedna výhra na Worlds. Tento rok byl pro Cloud9 jízdou na horské dráze. Letní split přinesl změnu v podobě návratu Jensena, který bude podle posledních spekulací nahrazen. Podle zdrojů pro Blix.gg má pozici hlavního midaře zaplnit Dimitri “Diplex” Ponomarev, dosavadní midlaner pro Vitality.Bee.

Titul, přesto odchod z týmu. Odoamne nejspíš zamíří do Excelu, Cloud9 vymění Jensena

Diplex byl jedním z nejlepších midařů francouzské nejvyšší ligy a s týmem dosáhl na třetí místo v LFL. Zároveň se celek probojoval do čtvrtfinále EU Masters. Cloud9 navíc angažují také Jang “EMENE” Min-soo, korejského talenta reprezentujícího JDXL (dříve BT Excel).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama