Tipy redakce: Kdo postoupí ze základních skupin?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Tipy redakce: Kdo postoupí ze základních skupin?

Tipy redakce: Kdo postoupí ze základních skupin?

Filip Vít

Filip Vít

2. 10. 2020 16:00

Kdo se probojuje do vyřazovací části a přiblíží se nejcennější trofeji?

Reklama

Poslední den září symbolizoval taktéž poslední volná místa základních skupin. Z Play-in fáze nakonec postoupily celky Team Liquid, LGD Gaming, PSG Talon a Unicorns of Love. Tři z těchto týmů se navíc potkaly v jedné skupině – konkrétně ve skupině B. Velkým zklamáním byl nepostup lvíčat, kde působí dva čeští zástupci. Humanoid a Carzzy nestačili se svými spoluhráči ve velmi vyrovnané sérii na turecké mistry Papara Supermassive, kteří následně prohráli 3:0 s jednorožci lásky. 

Skupiny jsou tedy kompletní a my se pojďme podívat, kdo podle nás má největší šance na postup do playoff.

Konkrétní rozpis jednotlivých zápasů naleznete v eSportovém přehledu

Tipy redakce: Kdo postoupí ze základních skupin?


Skupina A

predikce umístění tým
1. G2 Esports
2. Suning
3. Team Liquid
4. Machi Esports

Stejně jako minulý rok se i tentokrát ve skupině A objevují G2 Esports. A i tentokrát bude do Ocelotovy organizace vkládáno nejvíce nadějí. Postup ze skupiny by měl být samozřejmostí, nicméně nebude jednoduchý. Suning je pravděpodobně nejpodceňovanějším čínským celkem a všichni moc dobře víme, kam to podceňovaní FunPlux Phoenix dotáhli na loňském šampionátu. Zapomínat bychom také neměli na čtyřnásobné americké šampiony, kteří se v play-in fázi ukázali v dobrém světle. Na Machi Esports zbyla poslední příčka, nicméně hráči z Taiwanu nedají nikomu nic zadarmo a soupeře mohou potrápit.  

Skupina B

predikce umístění tým
1. Damwon Gaming
2. JD Gaming
3. Rogue
4. PSG Talon

Evropští mladíci se zkušenou spodní linií narazí na velmi těžké soupeře. Ve skupině B by o první pozici měli bojovat Damwon Gaming a JD Gaming. Mírnějším favoritem je pro nás korejský mistr. PSG Talon působili stejně jako Team Liquid v play-in fázi velmi solidně, tudíž když obere o body výše postavené celky v naší tabulce, nebude to až tak velkým překvapením.

Skupina C

predikce umístění tým
1. Gen.G
2. Fnatic
3. LGD Gaming
4. TSM

Letošní skupinou smrti bude bezesporu skupina C. I tentokrát se zde objeví Rekklesova parta, která bude bojovat o postup s Gen.G, LGD Gaming a TSM. Zvlášť s nejúspěšnější americkou organizací půjde o nejvíce sledované duely. Fnatic jsou známy tím, že první týden nevychází podle představ a hráči v oranžovočerných zaberou až druhý týden. My věříme, že i tentokrát se staří evropští králové probojují ze skupiny společně s Gen.G.

Skupina D

predikce umístění tým
1. TOP Esports
2. DRX
3. Unicorns of Love
4. FlyQuest

Poslední skupinu by měli ovládnout TOP Esports, kteří jsou zároveň nejžhavějším kandidátem na vítězství celého šampionátu. Za zády by měli mít DRX, pro které by neměl být problém poradit si s Unicorns of Love a FlyQuest. Otázkou je, jak se povede posledním dvěma zmíněným týmům proti sobě. Budou hráči v růžových dresech dominantní jako v play-in fázi, nebo se američtí finalisté z jara i léta připraví tak dobře, že překvapí a dokonce i postoupí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama