Tipy redakce: Kdo ovládne finále Worlds?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Tipy redakce: Kdo ovládne finále Worlds?

Tipy redakce: Kdo ovládne finále Worlds?

Filip Vít

Filip Vít

30. 10. 2020 17:00 2

Dva celky. Jeden vítěz. Kdo se stane světovým šampionem?

Reklama

Světový šampionát, který letos hostí Čína, je v cílové rovince. Tváří v tvář se po šesti letech utká ve finále Korea s Čínou a půjde o hodně! Zatímco čínští reprezentanti se budou snažit, aby jejich region zůstal na trůnu, Korea se do finále probojovala po třech letech, když poslední dva roky patřily především zmiňované Číně a Evropě, když jsme ve finále podporovali Fnatic a minulý rok G2 Esports. 

Mnozí z nás čekali ve finále spíše TOP Esports než třetí seed z LPL. Suning však dominovali ve skupině A, kde narazili například na evropské šampiony. Ve vyřazovací části si nejdříve poradili s druhým zástupcem čínského regionu JD Gaming, v semifinále zaskočili favorizovanější TOP Esports.

Korejský mistr Damwon Gaming dává naději korejským fanouškům, že by se po letech čekání mohl celek z LCK radovat z titulu světového šampiona. Vždyť parta kolem ShowMakera ztratila pouze dvě hry a demoluje jednoho soupeře za druhým. Naposled schytali výprask G2 Esports, zvlášť v poslední hře, která byla nejrychlejší v historii Worlds. Kdo zastaví tenhle vlak s názvem Damwon Gaming?

Odpověď našich redaktorů je jednoznačná – nikdo. Všichni favorizují reprezentanty LCK. 

Tipující Feak Reibl Giry Satori Chyu
Damwon vs Suning 3-1 3-2 3-1 3-0 3-0

Bylo by symbolické, kdyby Korea ukončila čínskou nadvládu na jejich domácí půdě. Však před třemi lety si Čína poprvé nasadila korunu právě v nahuštěném stadionu v Incheonu. 

Jak to vidíte vy? A na které střetnutí se těšíte nejvíce? Nuguri proti Binovi? Canyon proti SofM?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama