Tipy redakce: Jak dopadnou čtvrtfinále?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Tipy redakce: Jak dopadnou čtvrtfinále?

Tipy redakce: Jak dopadnou čtvrtfinále?

Filip Vít

Filip Vít

13. 10. 2020 14:40

Nejlepší osmice týmů bojuje o nejprestižnější trofej. Kdo má největší šance na vítězství?

Reklama

Po skončení základních skupin nám zbývá osmička nejlepších, která bude bojovat o titul světového šampiona. O nejprestižnější trofej budou usilovat týmy ze třech regionů – tři z Číny, tři z Koreje a dva z Evropy. Zvládnou dotáhnout G2 Esports to, co se jim minulý rok nepodařilo, nebo budou Fnatic pokračovat ve skvělých výkonech a zaskočí favority? Nebo se snad na trůn vrátí korejský celek, který utne čínskou nadvládu v posledních letech?

Rozpis čtvrtfinálových zápasů naleznete v eSportovém přehledu.

Tipy redakce: Jak dopadnou čtvrtfinále?

Ve čtvrtek 15.10. vyzve ve 12:00 korejský mistr DRX. Ačkoli půjde o velmi vyrovnaný zápas, Damwon Gaming by si měli s Deftovou partou poradit a postoupit do dalšího kola. Ve skvělé formě se kromě Nuguriho a ShowMakera ukázal také lesapán Canyon. Souboj mezi ním a Pyosikem bude klíčový.

Následující den se střetnou celky z LPL, konrétně Suning a JD Gaming. Ačkoli papírově silnějším soupeřem by měli být JD Gaming, po základní části bychom neměli podcenit Suning, kteří si ve skupině A vysloužili první místo, když dvakrát deklasovali G2 Esports. Věříme, že tento souboj rozhodne až pátá hra, ve které nakonec budou šťastnější JD Gaming.

V sobotu vyrazí do boje černooranžoví, které čeká nejtěžší soupeř, favorit turnaje – TOP Esports. Rekkles se s Jackeylovem potkal před dvěma lety ve finále světového šampionátu, kde nakonec úspěšnější byl čínský snajpr. Postarají se Fnatic o největší překvapení turnaje a zaskočí Goliáše? Evropským zástupcům budeme držet všechny palce, nicméně si myslíme, že se v semifinále střetnou finalisté LPL letní části – TOP Esports a JD Gaming. I tentokrát favorizujeme TOP Esports, kteří na své soupeře během roku několikrát vyzráli. 

Posledním semifinalistou, který dle nás narazí na Damwon Gaming, budou G2 Esports. Ačkoli sázkové kanceláře vkládají větší naděje do Gen.G, my věříme, že se po pauze Ocelotova organizace probere do formy, jak je známe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama