Tipy a triky: Thresh
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Tipy a triky: Thresh

Tipy a triky: Thresh

Giry

Giry

26. 12. 2021 16:00 2

Co všechno dokáže Thresh se svými schopnostmi?

Reklama

Thresh už od vydání patří k supportům, jejichž playmaking potenciálu se může rovnat jen málokterý šampion. V tomto článku najdete několik triků, které jsou na první pohled skryté, dokáží však v určitých situacích pomoci.

Tipy a triky

Thresh může svou Lucernou blokovat úzké průchody. Utíká-li před soupeřem, může například proběhnout mezi věží a terénem a hodit lucernu za sebe, protivník skrz ní neprojde a musí věž oběhnout.

Tipy a triky: Thresh

Nepřátelé naopak mohou Threshovu lucernu blokovat svými wardami – pokud položí wardu přesně na lucernu, spoluhráči Threshe začnou na wardu útočit místo toho, aby se k němu přitáhli.

Pomocí Q se může Thresh přitáhnout k nepřátelům několik okamžiků po zásahu, u minionů a monster ovšem tato prodleva neplatí. K nim se navíc může Thresh přitáhnout i v případě, že po zásahu jeho Q zemřou, musí ale schopnost reaktivovat okamžitě.

Pokud Thresh odhodí lucernu a poté se pomocí Q přitáhne k nepříteli, jeho spojení s lucernou se nepřeruší ani po opuštění zóny dosahu. Skončí až po konci jeho přítahu k soupeři.

Tipy a triky: Thresh

Threshovo E má obdélníkový hitbox (nepočítaje oblouky po stranách), který je vzadu delší než vepředu. Dosah lze navíc prodloužit, pokud Thresh použije E diagonálně.

Tipy a triky: Thresh


Znáte další zajímavé skryté triky, které lze s Threshem provádět? Napište nám do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama