TFT: Rankedy, méně náhody a další plány do budoucna
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek TFT: Rankedy, méně náhody a další plány do budoucna

TFT: Rankedy, méně náhody a další plány do budoucna

Reibl

Reibl

4. 7. 2019 14:00

Následující sezóna rankedů bude trvat 3 měsíce.

Reklama

Vývojář Riotu MapleNectar se podělil o nejbližší plány s TeamFight Tactics.

Aktuální vývoj v Patchi 9.13

Balanční změny nyní probíhají každých pár dní. Jakmile je třeba něco upravit, vývojáři nečekají. Změnami si prošel například Garen, Kennen a Morellonomicon. Tempo balancování nebude polevovat až do patche 9.14 Samozřejmě se vývojáři zaměřují i na bugy.

Patch 9.14 – rankedy a nový obsah

S nadcházejícím patchem se rozběhne první sezóna hodnocených her. Tu Riot nazval jako “Beta sezóna”. Ta potrvá 3 měsíce. Jak již bylo řečeno, po žebříčku budete šplhat výše vždy při umístění na 4. a lepším místě.

Spolu s Patchem 9.14 se do hry dostane Twisted Fate.

TFT: Rankedy, méně náhody a další plány do budoucna

Budoucnost

Nový obsah bude přicházet s každým patchem. Riot chce zachovat tento herní režim svěží a zábavný. Zároveň se bude měnit, aby vás hraní neomrzelo. Velké změny pak přinese konec Beta sezóny. Poté se můžeme těšit na nové šampiony a třídy postav. Zároveň se určitým způsobem lehce upraví hratelnost.

Moc velká náhoda

Jeden z kamenů úrazu TFT je náhodnost zisku předmětů a postav. Riot je přesvědčený, že náhodnost k tomuto druhu her patří. Ovšem aktuální stav je až příliš. Proto již nyní je na PBE několik úprav, které vám zaručí, že například nezůstanete bez předmětů.

Zvažuje se úprava samotných bonusů, které vám můžou z monster vypadnout. Krom předmětů byste mohli získat například zkušenosti, zlato a postavy.

Lepší uživatelské rozhraní

Aktuální beta verze nemá moc prvků uživatelského rozhraní. Na PBE se již teď objevil přehled poškození, které udělí váš tým. Dalším výrazným prvkem mají být statistiky postav.

TFT: Rankedy, méně náhody a další plány do budoucna

Plánuje se i náhled kombinací předmětů z těch, které máte v inventáři. Pro Riot je tohle hlavní priorita a máme se novinek dočkat už v příštím patchi.

Odměny za hraní TFT

V prvních dnech uvedení TFT na live servery jste za hraní nedostávali vůbec nic. Později Riot přišel s možností získávat Arcade Tokeny, pokud vlastníte Arcade Pass. Hned poté se pro všechny odemknul Beta Pass, speciálně vytvořený pro TFT. Ten vám zpřístupní malou legendu, ikonky a skiny na mapu.

Hráči se ovšem dožadují XP pro levelování účtu. Riot tuto možnost zvažuje a chce lépe propojit hraní klasických herních režimů a TFT. Nikdo navíc nechce potkat hráče v klasických hodnocených LoL hrách, který si naexpil třicátou úroveň pouze hraním TFT.


Nezapomeňte se přidat do naší facebookové TFT skupiny!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama