Teleport se znatelně změní, dalších úprav se dočká i Chemtech Rift a některé předměty
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Teleport se znatelně změní, dalších úprav se dočká i Chemtech Rift a některé předměty

Teleport se znatelně změní, dalších úprav se dočká i Chemtech Rift a některé předměty

Giry

Giry

18. 12. 2021 18:30

Měnit se bude Sterak's Gage, Maw of Malmortius a Death’s Dance.

Reklama

Nejnovější Quick Gameplay Thoughts nám poodhalily plánované změny ve hře. Jedná se o několik různých aspektů balancování hry.

Chemtech Rift

Zatímco s Hextech drakem a jeho dopadem na mapu je Riot spokojený, Chemtech drak stále nedopadl tak, jak by si hráči představovali. Na Chemtech Rift se tak dostanou nové lokace pro Scryer’s Bloom – nové rostlinky udělující vizi by měly pomoct bránícímu týmu v pohybu po vlastní jungli. Změny bychom se měli dočkat v patchi 12.1.

Teleport

Největší změny se dočká tento oblíbený summoner spell. Riotu se zdá v současnosti příliš silný během úvodních fází hry, a proto bude mít do 14. minuty delší cooldown a půjde použít pouze na věže. Riot si od změny slibuje menší dopad Teleportu na fázi na linkách. Také na tyto změny dojde v prvním patchi nové sezóny.

Teleport se znatelně změní, dalších úprav se dočká i Chemtech Rift a některé předměty

Předměty

Sterak’s Gage se stal nutností pro některé šampiony a výrazně rozmazal rozdíly mezi bruisery (jako Darius nebo Illaoi) a fightery (jako Fiora nebo Irelia). Ty chce Riot výrazněji oddělit. Dojde i na úpravy Maw of Malmortius a Death’s Dance, aby šampioni, kteří Sterak’s Gage pravidelně stavěli, měli adekvátní náhradu. Přesné datum změn ještě Riot není připraven zveřejnit, prý je ale můžeme očekávat v první polovině příštího roku.

Janna a Ahri

Tyto dvě šampionky v poslední době podle Riotu upadly v zapomění. Dojde tedy na jejich malé reworky, které lze velikostí přirovnat k nedávným úpravám Luciana. Bližší detaily ale Riot zatím neprozradil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama