Team Liquid slaví čtvrtý titul v LCS, o třetím postupujícím na Worlds rozhodne gauntlet
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Team Liquid slaví čtvrtý titul v LCS, o třetím postupujícím na Worlds rozhodne gauntlet

Team Liquid slaví čtvrtý titul v LCS, o třetím postupujícím na Worlds rozhodne gauntlet

Giry

Giry

26. 8. 2019 12:00

Doublelift a jeho spoluhráči po napínavém boji znovu získali trofej pro vítěze LCS.

Reklama

Závěr letního splitu LCS se o víkendu odehrál v americkém Detroitu. Nejprve se o třetí místo utkaly týmy Counter Logic Gaming a Clutch Gaming. Vzhledem k tomu, že je částka z celkového prizepoolu soutěže pro třetí i čtvrté místo stejná (25 000$), se hrálo pouze o lepší umístění v gauntlet turnaji, který rozhodne o posledním postupujícím týmu na světový šampionát. I tak ale zápas nabídl napínavou podívanou. CG totiž nejprve vyhráli úvodní dva zápasy, ale CLG se povedl rewerse sweep a nakonec zvítězili v poměru 2:3.

Stejným výsledkem skončilo také nedělní finále poté, co si hráči i diváci vyslechli nepříliš povedený zahajovací ceremoniál. Team Liquid vyhráli nad Cloud9 první hru, ale soupeř dvakrát kontroval a vedl v sérii 1:2. Nakonec se ale obláčkový tým musel spokojit z druhým místem, jelikož TL dokázali zvrátit sérii ve svůj prospěch.

TL si tak odnáší 100 000$ a místo v prvním koši při losování skupin světového šampionátu. Cloud9 si odnáší poloviční finanční odměnu a postup na Worlds z druhého místa, které zajišťuje losování z druhého koše.

O třetím týmu rozhodne gauntlet turnaj, který začne v pátek 6.9. soubojem Clutch Gaming s FlyQuest. Na vítěze čeká následující den CLG a o postupujícím nakonec rozhodne souboj s TSM v neděli 8. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama