Team Liquid a Cloud9 na třetí pozici, FlyQuest se vrací!
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Team Liquid a Cloud9 na třetí pozici, FlyQuest se vrací!

Team Liquid a Cloud9 na třetí pozici, FlyQuest se vrací!

Nicolas

Nicolas

16. 7. 2021 18:00

Team Liquid a Cloud9 se dělí o třetí místo, Golden Guardians poráží TSM. Co přinese sedmý hrací týden LCS?

Reklama

Šestý hrací týden Americké LCS je za námi, zítra začíná sedmý hrací týden a redakce TryHardu vám přináší shrnutí důležitých zápasů posledních dní a zároveň lákání na nadcházející události League of Legends Championship Series.

100 Thieves ve vedení, ovšem na jak dlouho?

Článek o LCS nesmíme začít ničím jiným, než zmínkou o našem trenérovi Aleši “Freeze” Kněžínkovi, který již šestý týden v letní části koučuje tým 100 Thieves. Ten se dlouhodobě drží na prvním místě tabulky se slušnými 78 % výher. V šestém hracím týdnu LCS jsme však mohli vidět drobnější zaváhání – dva ze tří odehraných zápasů 100 Thieves prohráli, konkrétně proti Golden Guardians a k překvapení všech také proti Evil Geniuses. TSM sice klasicky poráží, je však minimálně znepokojující vidět nejsilnější americký tým prohrávat proti výrazně slabším soupeřům, jako třeba zmíněným GG. Je možné, že za těmito drobnými přešlapy stojí dynamický a méně-strategický formát Bo1 který se v Americe momentálně hraje a že v klasické Bo5 sérii bude tým fungovat bez podobných úletů. Nezbývá než sledovat, jak se týmu bude dařit v sedmém hracím týdnu LCS.

Team Liquid a Cloud9 na třetí pozici, FlyQuest se vrací!

Cloud9 a Team Liquid bojují o lepší umístění

Momentálně se oba dva světoznámé celky, TL a C9 nachází spolu s posledními nešťastníky, Evil Geniuses na třetím místě tabulky. Celá trojice s naprosto totožnými výsledky musí vydržet do zítřejší půlnoci, kdy C9 nastoupí proti Immortals, Team Liquid proti CLG a Svenskeren a jeho parta proti Golden Guardians, kteří neměli vůbec špatný šestý hrací týden LCS. Jelikož jsou výsledky všech tří týmů téměř identické, je pro fanoušky i analytiky velkou otázkou, který z týmů zaváhá jako první a který převezme kontrolu, možná i dokonce sesadí TSM z jejich druhého místa v tabulce.

Team Liquid a Cloud9 na třetí pozici, FlyQuest se vrací!

Bezchybný FlyQuest

Modlidby fanoušků FlyQuest byly vyslyšeny. Tým, který zažil změnu hlavní sestavy a příchod akademických hráčů do první ligy začíná děsivě ničit konkurenci a ukazuje se, že zprávy o vynikajícně hrajícím academy týmu byly pravdivé. Mladí hráči si dokázali poradit jak s C9, tak s CLG a Immortals a zítra nám své schopnosti ukáží znovu – proti TSM!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama