T1 potvrdili roli favorita, postupují také Vietnamci
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek T1 potvrdili roli favorita, postupují také Vietnamci

T1 potvrdili roli favorita, postupují také Vietnamci

Giry

Giry

16. 5. 2022 12:00

Základní skupiny jsou dohrané, čeká nás Rumble stage.

Reklama

Po závěrečných soubojích ve skupině C a dohrávce skupiny B, kde se některé zápasy musely opakovat, se včera uzavřela také skupina A, a určila tak, kterých šest celků uvidíme v následující fázi turnaje.

T1 napodobili “spanilé jízdy” RNG a G2. Ani jeden z těchto celků ve své skupině neprohrál a postupují do Rumble stage s perfektním skóre. Společně s korejskými titány si postup vybojoval také vietnamský celek Saigon Buffalo, který ukázal sílu tamního regionu, když si kromě T1 poradil se oběma zbylými soupeři a zakončil skupinu s výsledkem 4-2.

Na postup nestačily výkony zbývajících dvou pětic soupeřících ve skupině A. Japonští DetonatioN FocusMe a Team Aze z Latinské Ameriky se navzájem obrali o jednu výhru, loučí se tak s turnajem se skóre 1-5.

Už v pátek začne Rumble stage, kde se spolu šest postupujících týmů utká se všemi svými soupeři dvakrát. V úterý 24.5., kdy se odehrají poslední zápasy této fáze, pak uvidíme, které čtyři celky postoupí do následných semifinále.

Tři dosud neporažené týmy – RNG, T1 a G2 – mohou do skupin vstoupit sebejistí, vše je však stále otevřené. EG mohou překvapivě nabrat druhý dech a východoasijské týmy PSG a SGB určitě mají potenciál na překvapení svých soupeřů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama