Support Rogue má tento rok za Rakana úctyhodný winrate
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Support Rogue má tento rok za Rakana úctyhodný winrate

Support Rogue má tento rok za Rakana úctyhodný winrate

Giry

Giry

11. 10. 2022 17:30

Jen jednu jedinou hru s rakanem nedokázal Trymbi přetavit ve vítězství.

Reklama

Úřadující šampioni evropské ligy LEC si po první polovině skupinové části drží neporazitelnost. Přispěl k tomu velkou měrou i polský support Adrian “Trymbi” Trybus, který zářil hlavně v poslední hře za Rakana proti čínským TOP Esports.

Právě za tohoto šampiona si Trymbi drží neuvěřitelný winrate, letos za něj totiž prohrál pouze jednou ze třinácti her. Jeho Rakana se podařilo překonat pouze tým SK Gaming na konci základní části jarního splitu.

Možná právě díky takto úspěšnému supportovi si jeho kolega na botu Markos “Comp” Stamkopoulos drží na nejvyšší příčce v počtu killů na právě probíhajícím světovém šampionátu. Také na druhém místě najdeme Evropana – marksmana Fnatic Upseta. Jeho spoluhráč Humanoid se zatím drží na sedmé příčce společně s korejskými hráči Viperem a Zekou.

Pořadí Hráč Tým Počet killů
1. Comp Rogue 22
2. Upset Fnatic 19
- Gala RNG 19
4. Kanavi JDG 18
5. Hope JDG 17
- Gumayusi T1 17
7. Humanoid Fnatic 16
- Viper EDG 16
- Zeka DRX 16
10. ShowMaker DWG KIA 15

Comp si drží prvenství také ve statistice nejlepšího farmáře. Dokázal si průměrně připsat 10,8 zabitých minionů za minutu. Humanoidovi v tomto ohledu patří pátá příčka s 9,9 cs/min.

Zatím ve skupinové fázi stále čekáme na pentakill, naopak quadrakilly už padly tři. Dva z nich má na svědomí Gumayusi, ten zbylý si připsal Pyosik.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama