Sub turnaj od Pokrovace!
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport Článek Sub turnaj od Pokrovace!

Sub turnaj od Pokrovace!

Filip Matoušek

Filip Matoušek

20. 9. 2017 08:13

Již tento pátek se odehraje sub turnaj, který pořádá samotný mistr světa v Global Games - Pokrovac! Pokud chceš vědět více, tak rozklikni článek!

Reklama

Zajímají tě turnaje, ale nechceš je hrát, protože tě tam vždy porazí nějaký profi hráč? Chtěl by sis zahrát o hromadu peněz turnaj, kde bys neměl potkat nějakého profíka? Tak to zaměř své oči na turnaj, který si pro nás připravil Pokrovac

K účasti v turnaji, ve kterém se může hrát až o 30 000 kč, stačí pouze jedna věc! Musíš dát Pokrovacovi sub na jeho twitch kanále! A že Vám to přijde zbytečné a drahé? Však teď je sub pouze za "padíka", takže obětujete cca 50 kč, abyste si zahráli o 30 000! To se podle nás vyplatí, kort když je black list, kvůli kterému se nesmí zúčastnit hráči z esportových organizací. Proto se proti Vám rozhodně nepostaví hráči z týmu Inside Games nebo někdo z Eclotu!

Sub musíte dát do tohoto čtvrtka, tedy do 21.9. do konce streamu, pak už jen počkáte, až Vám Pokrovac pošle odkaz na bracket, kde se přihlásíte a v pátek to vypukne! Další informace naleznete v jeho informačním videu: https://www.youtube.com/watch?v=16Hah0rvQl4&feature=youtu.be

Samozřejmě každého zajímá, proč tohle Pokrovac dělá a jestli tím nechce naznačit to, že se stáhne do ústraní a bude pouze streamer. Proto jsme pro Vás získali jeho vyjádření, ve kterém se rozmluvil i o zmiňovaném black listu!

Mikuláš "Pokrovac" Dio: "Turnaj jsem se rozhodl udělat z jednoho úplně prostého důvodu, kterým je poděkování komunitě. Podpora, kterou poslední dobou dostávám na streamu, youtube a na facebooku je opravdu velká a ti lidé pořád přicházejí. Proto jsem měl pocit, že jim to chci vrátit ve velkém. V tomto případě je toto má primární motivace, nicméně jsem si jistý, že nezůstane jenom u tohoto turnaj, protože už mám další rozjednaný, takže se je na co těšit, jelikož nikdo takhle velký turnaj pro suby rozhodně nedělal. Jak říkám, je to jenom začátek, rozhodně to neznamená, že končím se hraním nebo tak. Ve hraní plánuji pokračovat a dál se rozvíjet! 

Teď abych ještě něco řekl k tomu blacklistu, který jsem vydal. Je to turnaj pro komunitu a ne smétánku cz/sk Hearthstonu. Chci, aby si každý začátečník zahrál, a ne aby to vypadalo jako každý jiný turnaj. Nicméně i na tu smetánku se dostane u dalšího turnaje!"


Celá tato akce bude probíhat u Pokrovace na streamu, který samozřejmě celý turnaj odkomentuje, ale k němu se přidá jeden záhadný komentátor, jehož jméno jsme se zatím nedozvěděli! Samozřejmě už probíhají určité spekulace, které se nám již brzy objasní!

Stanislav Cifka Toto je nejžhavější spekulace. Hodně tomuto jménu nahrává to, že se jedná o nejlepšího českého hráče a zároveň o Pokrovacova spoluhráče z týmu Misfits. Dokonce spolu tito dva nedávno vybojovali titul z Global Games!

Czechcloud Druhé velmi žhavé jméno, kterému hraje do karet hlavně to, že se jedná o nejznámějšího komentátora na domácí scéně a taktéž se podílel na získání titulu z Global Games!

Pandapple Člověk mnoha tváří a spoustou talentu téměř na všechno, co mu příjde pod ruku. Zároveň se hodně pohybuje okolo dění na scéně. Nedávno spolupracoval na pražských Playoffs nebo se motal okolo kluků, kteří hráli Global Games.

Mirrari Člověk, který se vždy na chvíli objeví a pak zase hned zmizí. Každopádně byl vždy tam, kde byl zrovna Pokrovac, takže je zde možnost, že by se dostal i ke komentování.

Swissking Dalo by se říct, že působí jako Pokrovacův nejlepší kamarád, neboť mu dokonce dělá osobního kadeřníka. Zároveň se jedná o dost známého hráče, který už v současné době moc nehraje, ale určitě by ho spoustu lidí rádo vidělo na komentátorském křesle.

Koho tipujete na druhého komentátora Vy a zkusíte si zahrát tento sympatický turnaj? Za nás určitě palec nahoru pro Pokrovace!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama