Střetnutí Čechů v LEC, Origen vyzvou G2 Esports
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Střetnutí Čechů v LEC, Origen vyzvou G2 Esports

Střetnutí Čechů v LEC, Origen vyzvou G2 Esports

Filip Vít

Filip Vít

31. 1. 2020 11:00

Druhý týden LEC nabídne mnoho zajímavých soubojů, a to pro především českého diváka.

Reklama

Uteklo to jako voda a my tu máme druhý týden LEC, který dnes zahájí Origen a Rogue v 18:00. Dvakrát se proti sobě utkají čeští zástupci. Nejprve Patrik narazí na Humanoida s Carzzym, druhý den změří síly snajpr z Excel Esports s denykem. Čeští fanoušci se mají na co těšit!

Kompletní rozpis zápasů je k náhlednutí v eSportovém přehledu, kde mimo jiné naleznete výsledky z prvního týdne.


Druhý týden odstartují dva dosud neporažené týmy – Origen a Rogue. Mírnějším favoritem tohoto duelu bude xPekeho organizace. Následně se bude snažit denyk s Misfits o první vítězství, kdy jejich oponentem budou SK Gaming. O první výhru v nové sezoně se pokusí i hráči Vitality, kteří to nebudou míc vůbec snadné, neboť jejich soupeřem jsou evropští šampioni a finalisté uplynulých Worlds. Nejzajímavější podívaná čeká české oko kolem deváté večerní, kdy Humanoid s Carzzym narazí na Excel Esports, kde působí taktéž český snajpr Patrik. Který z krajánků bude na spodní linii úspěšnější? V posledním zápase prvního hracího dne bude na botu také atraktivní souboj, když FORG1VEN bude měřit síly s Rekklesem.

V sobotu se dočkáme dalšího českého střetnutí, když se na botu utká denyk a Patrik. Po zápase Misfits a Excel Esports se na pódiu objeví české duo z MAD Lions, které budou zápasit se Schalke 04. Kolem osmé hodiny večerní čeká junglera z Fnatic osobní zápas, neboť Selfmade minulý rok hájil barvy SK Gaming, a teď bude proti nim bojovat v dresu Fnatic. Těšit se můžeme na poslední zápas druhého týdne, kdy Origen vyzvou G2 Esports. 


TH tip pro první hrací den: Excel Esports vs. MAD Lions První hrací den nabídne mnoho zajímavých duelů. Pro nás bude ovšem nejzajímavější ten, ve kterém se na spodní linii střetne Patrik s Carzzym. Dokáže české duo porazit Patrika a jeho tým?

TH tip pro druhý hrací den: G2 Esports vs. Origen Příchod Upseta, Xerxeho a Destinyho s sebou nesl slibnou budoucnost pro Origen. To potvrdili v prvním týdnu, kdy nenašli přemožitele. Nejdříve dokázali porazit Fnatic, den poté se radovali z výhry nad Schalke 04. Zápas s G2 Esports bude však pro spoluhráče Nukeducka větší výzva. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama