Strategie "Gold Funneling" dostane nerf
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Strategie "Gold Funneling" dostane nerf

Strategie "Gold Funneling" dostane nerf

Reibl

Reibl

11. 7. 2018 18:10

Příští Patch by měl měl zamezit této strategii.

Reklama

Riot Meddler se často dělí o své postřehy z balancování hry. Díky jeho "Quick Gameplay Thoughts" se můžeme často dozvědět o změnách, které teprve přijdou na PBE. Nyní přišla řeč na velice ožehavé téma, Gold Funneling.

Kdo neví, co si pod tímto pojmem má přestavit, tak ve zkratce je to velmi efektivní taktika hry. Vezme se dvě a více postav a ty pak přenechávají všechno zlato z minionů a jungle jedné. Nejbližší přirovnání nás vede k botlince, kde může být support a ADC. Zde ovšem postava bere jak všechny miniony ze své linky, tak i z jungle.

Teď k danému nerfu. Meddler uznal, že ke kompletnímu zamezení této strategie by byl potřeba větší Patch, jaký vídáme během Preseason. Problém se ovšem řešit musí a do hry přihází i méně elegantní řešení. Jedním z nich je snížení odměn za zabití miniona, pokud má daný hráč předmět do jungle a zároveň nejvíce zlata. Cílem je snížit příjem pro postavu, která je díky Gold Funnelingu napřed. V úvahu připadá i nerf zkušeností, zde však nebývá tak obrovský rozdíl. Tyto změny by se do hry měly dostat s Patchem 8.14.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama