Startuje vyřazovací fáze LEC, prvním zápasem bude duel mezi Schalke 04 a SK Gaming
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Startuje vyřazovací fáze LEC, prvním zápasem bude duel mezi Schalke 04 a SK Gaming

Startuje vyřazovací fáze LEC, prvním zápasem bude duel mezi Schalke 04 a SK Gaming

Dominik

Dominik

21. 8. 2020 12:00

Již dnes startuje první týden play-off části evropské soutěže.

Reklama

Již dnes startuje první týden play-off části evropské soutěže. Všechny týmy znají své soupeře a my se tak můžeme podívat na to, co nás v následujících třech dnech čeká. 

Startuje vyřazovací fáze LEC, prvním zápasem bude duel mezi Schalke 04 a SK Gaming

Letní vyřazovací část odstartuje německé derby mezi Schalke 04 a SK Gaming. První zmíněný tým zažil opravdu nevšední sezónu. Po prvních 11 zápasech se krčil na dně tabulky se skóre 1:10 a většina fanoušků čekala stejný scénář i pro závěr splitu. Schalke však mělo v rukávu žolíka v podobě Giliuse. Německý jungler vdechl do týmu nový impuls a Schalke se podařilo vyhrát všech 7 nadcházejících zápasů. Jestli se podaří týmu kolem Giliuse pokračovat ve své spanilé jízdě se dozvíme již dnes od 18:00. Soupeřem jim budou SK Gaming. Ti za sebou mají relativně průměrnou sezónu s výsledkem 9:9. Horkými favority na postup jsou díky senzační formě právě Schalke, ale nutno zmínit, že oba své letní zápasy proti SK Gaming prohráli.

Druhý duel obstarají G2 proti MAD Lions. Oba celky za sebou mají úspěšnou sezónu. G2 vstupují do vyřazovací fáze se šesti výhrami v řadě. Naopak MAD Lions se závěr sezóny úplně nevyvedl. Připravili se o přímý postup na Worlds a zkomplikovali si i průchod play-off. Jak si španělský celek společně s dvěma českými zástupci povede proti hvězdy nabitým G2 se dozvíme již zítra 22.8 od 17:00.

Závěrečným zápasem prvního týdne bude bitva mezi Rogue a Fnatic. Rogue za sebou mají fantastickou sezónu. Jako vítězové letního splitu mají letenku na worlds již zajištěnou a v týmu vládne skvělá nálada. Kdežto Fnatic zažívají pravý opak. Rekklesova parta bojuje s neuspokojivými výsledky. Do posledního kola Fnatic nevěděli, jestli se vůbec podívají do letošní playoff fáze. To se jim nakonec povedlo, ale otázkou zůstává, jestli to pro evropského giganta byla dostatečná vzpruha. To se dozvíme poslední hrací den prvního týdne 23.8 v 17:00. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama