Startuje playoff LCS: TSM zbrojí na Golden Guardians
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Startuje playoff LCS: TSM zbrojí na Golden Guardians

Startuje playoff LCS: TSM zbrojí na Golden Guardians

Filip Vít

Filip Vít

13. 8. 2020 15:30

Vyřazovací část americké soutěže začíná již dnes v noci.

Reklama

Základní část léta skončila a osm celků nejvyšší americké soutěže se probojovalo do playoff. Do vyřazovací části se nepodívají Immortals a překvapivě CLG, kteří měli skvělý vstup do letního splitu, nicméně následovala dlouhá šňůra proher, jež vynesla nakonec několikanásobným americkým šampionům předposlední místo s bilancí 5-13.

Jednotlivé nadcházející duely playoff naleznete v eSportovém přehledu


Pavouk playoff

Startuje playoff LCS: TSM zbrojí na Golden Guardians

Playoff začíná pro evropské fanoušky ve velmi příjemný čas. Dnes ve 22:00 rozehrají vyřazovací část TSM a Golden Guardians. Favoritem tohoto duelu bude jednoznačně Bjergsenova parta, nicméně Golden Guardians se po příchodu Damonteho prezentovali v dobrém světle. Zaskočí David Goliáše, nebo hráči TSM potěší své příznivce a vrátí se po dlouhých letech na trůn? Cesta na vrchol je ale velmi dlouhá a nejprve musí šestinásobní američtí šampioni porazit Golden Guardians.

Ve stejný čas zítra vyzvou FlyQuest šestý celek základní části – Evil Geniuses. Oba celky se potkaly na jaře ve dvou sériích. První střetnutí ovládli EG, v semifinále naopak válel kytičkový tým. Organizace, která v tomto kole padne, nemusí klesat na mysli, neboť stále bude mít šanci bojovat o vysněný titul. V prvním opravném souboji změří síly s 100Thieves.

Liquid si díky prvenství v základní části vyberou soupeře, jenž zvítězí v prvním kole. Zbývající postupující bude muset čelit obláčkovému týmu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama