Startuje letní část LCS, Doublelift hned narazí na svůj bývalý tým
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Startuje letní část LCS, Doublelift hned narazí na svůj bývalý tým

Startuje letní část LCS, Doublelift hned narazí na svůj bývalý tým

Filip Vít

Filip Vít

12. 6. 2020 15:00

Stejně jako v Evropě, i za velkou louží začíná letní split.

Reklama

Po zahájení letní části v Evropě neotálí ani americká soutěž. Ta začíná v sobotu brzy ráno duelem mezi 100Thieves a Evil Geniuses. Několik celků provedlo v mezisezóně radikální změny na svých soupiskách. Jestli změny přinesou ovoce, to se dozvíme v následujících týdnech.

Rozpis zápasů prvního týdne je k nalezení v eSportovém přehledu – v pravé části webu.

Velkou pozornost na sebe strhnou TSM, do jejichž kádru se vrací Doublelift. Hvězdný střelec s Bjergsenem a Biofrostem dvakrát slavil titul v americké soutěži. Pokud mají TSM šanci atakovat přední příčky a bojovat o titul, mohou toho docílit s kontroverzním střelcem ve svých řadách. Sestavu osvěží navíc mladá krev, kterou do týmu vmísí jungler Spica, jenž se po odchodu Dardocha připojuje z akademie. 

C9 na jaře deklasovali jednoho soupeře za druhým a byli maličký kousek od perfektního splitu. Dokáže letos někdo konkurovat obláčkovému týmu, nebo Nisqyho parta s přehledem obhájí titul?

Velkým překvapením jarního splitu byla neúčast čtyřnásobných amerických šampionů v playoff. Zvládnou hráči s koněm na prsu napravit ostudu, kterou si uřízli na jaře? Při nejhorším by jim do karet měla hrát změna formátu, při které se do vyřazovací části probojuje osm nejlepších celků. 

TH tip pro první hrací týden: TSM vs Team Liquid Doublelift opět hodil dres do koše a oblékl zas ten černý s logem TSM. Jak se povede mu povede proti méně zkušenému Tacticalovi, jenž ho po zdravotních komplikacích a nedostatku motivace nahradil v minulém splitu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama