Společnost Acer se stala oficiálním sponzorem turnajů od Riotu
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Společnost Acer se stala oficiálním sponzorem turnajů od Riotu

Společnost Acer se stala oficiálním sponzorem turnajů od Riotu

Giry

Giry

28. 4. 2017 11:44

MSI, letní split obou LCS a také Worlds se odehrají na monitorech Acer

Reklama

Podobně jako na loňském světovém šampionátu se i letos budou esportové akce pořádané Riotem odehrávat na monitorech společnosti Acer. Ta své bitvami prověřené herní monitory Predator poskytne pro řadu akcí – mistrovství světa League of Legends 2017, akci Mid-Season Invitational a letní série (splity) turnaje League of Legends v Severní Americe a Evropě.

Hrát se bude na monitorech Predator XB241H

Řada Acer Predator získala v oboru nespočet ocenění včetně uznání, že představuje pro hráče konkurenční výhodu. Monitor Predator XB241H se může pochlubit brilantním 24" Full HD 1080p displejem s technologií NVIDIA G-SYNC, rychlou 1ms odezvou a vysokou obnovovací frekvencí 144 Hz pro rychlý pohyb i dramatické přechody bez rozmazání či duchů. Nadšenci a profesionálové, kteří se chtějí dostat až na samotné hranice hraní, mohou obnovovací frekvenci monitoru Predator XB241H přetaktovat až na 180 Hz. Monitor také poskytuje přesné barvy a široké pozorovací úhly až 170° horizontálně a 160° vertikálně.

Acer představil mnohem více

Na tradiční konferenci next@acer v New Yorku měla opět velké zastoupení herní řada Predator. Výrobce představil nástupce současných modelů, ale také zbrusu nový a tenký notebook společně s propracovaným monitorem. Pravděpodobně největší novinku představuje notebook Predator Triton 700. Prémiový stroj je určený pro náročné hráče a chlubí se tloušťkou pouhých 18 milimetrů, tyto rozměry už skoro dosahují na konkurenční Razer Blade či pracovní stroj Macbook Pro od Apple. Černý design doplňují světle modré prvky, což je poměrně velká změn od tradiční červené, která jinak zdobí Predator stroje. Klávesnice je posunuta do přední části základny, pravděpodobně kvůli chlazení v horní části, které tak nebude ohřívat vaše ruce při hraní. Zatím nebylo upřesněno, jaký procesor a grafikou kartu Triton 700 nabídne, cena se má ale blížit k hranici 100 tisíc. Acer tak zkrátka představil další nekompromisní notebook pro náročné.

 

Notebooky z představené řady Predator Helios 300 mají dost odlišný cíl a sice nabídnout dobrou výbavu za příznivou cenu. Konkrétní ceny ještě Acer nezveřejnil, mají ale startovat na hranici 32 tisíc, což je skoro o 10 tisíc méně, než stojí současné nejlevnější Predator notebooky.

Společnost Acer se stala oficiálním sponzorem turnajů od Riotu

Mezi Helios 300 bude na výběr z modelů s velikostmi 15,6“ a 17,3“. O výkon se postarají procesory Intel Core i7-7700HQ nebo Core i5-7300HQ a grafická karta Nvidia GeForce GTX 1050 Ti či GTX 1060. Větší model se začne prodávat v červenci, menší potom v průběhu srpna.

Mezi novinkami nechybí ani dvojice herních monitorů. Predator X27 se dá považovat za vlajkovou loď s rozlišením 4K (3840 x 2160 pixelů), obnovovací frekvencí 144 Hz či podpoře technologie HDR pro lepší barvy. Druhý monitor dostal hůře zapamatovatelné označení Predator Z271UV, jedná se rovněž o 27“ panel s rozlišením 2560 x 1440 a zakřivením. Oba monitory podporují technologii Nvidia G-Sync.

Společnost Acer se stala oficiálním sponzorem turnajů od Riotu

Tento článek je sponzorovaný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama