Spekulace potvrzeny, G2 oznámili svou soupisku
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Spekulace potvrzeny, G2 oznámili svou soupisku

Spekulace potvrzeny, G2 oznámili svou soupisku

Tomáš

Tomáš

3. 12. 2021 19:00

Dlouhé spekulace jak bude nejúspěšnější evropský tým vypadat se potvrdily.

Reklama

Je tady prosinec a většina organizací ze všech koutů světa již odhalila jména hráčů zastupujících svůj tým na nadcházející sezónu. V Evropě byl však dodnes jen tým Excel, u kterého jsme znali kompletní sestavu pro jarní split. Dnes se k nim však přidává nejúspěšnější tým v Evropě.

G2 vítají dva nováčky a jednoho veterána

Po velice zdrcující sezóně, kterou G2 utrpěli v roce 2021 bylo jasné, že je potřeba do týmu dostat novou krev a oživit tak zase hlad po cenných trofejích a dobrých výsledcích. Největší problém, který musel vedoucí organizace Carlos “ocelote” Rodríguez řešit, byl právě Rekklesův kontrakt. O tak velkou hvězdu, kterou každý LEC tým odmítal, nakonec projevil zájem francouzský velikán Karmine Corp, který věří, že investice do Rekklese je ta správná cesta. Po Rekklesovi také vyčistili místa Wunder a Miky, kteří určitě budou horkým zbožím.

Prvním obrovským příchodem do týmu je dlouhodobý veterán Sergen “BrokenBlade” Çelik, který dlouhé roky prokazuje své kvality. V roce 2020 se mu povedlo vyhrát letní split americké LCS, ale následně přišel nechvalně známý pád na světovém šampionátu, kde BrokenBlade se svým týmem nevyhrál ve skupinách jedinou hru. Pozice junglera a střední linky zůstává neměnná a opět uvidíme ikonické duo Jankose s Capsem i v té nadcházející sezóně.

Kompletní výměna přichází na spodní linku, kde pozice marksmana se ujme Španěl Victor “Flakked” Lirola, který rok působil v academy týmu MAD Lions. Poslední místo v sestavě uzavírá support Targamas, který přispěl týmu Karpine Corp k výhře EU Masters a potvrdil tím, že francouzská liga je pro něj již malá a je čas se pořádně ukázat v té nejvyšší evropské lize.

Organizace G2 Esports je známá svým komedickým contentem a špetka humoru nesmí chybět i při oznámení nového rosteru pro sezónu 2022, kde hlavní roli tvoří Caps s Jankosem a také majitel organizace Ocelote. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama