Spekulace: MSI se ruší, Worlds bude pro více evropských a čínských týmů
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Spekulace: MSI se ruší, Worlds bude pro více evropských a čínských týmů

Spekulace: MSI se ruší, Worlds bude pro více evropských a čínských týmů

Reibl

Reibl

23. 4. 2020 17:00

Možná se dočkáme 4 evropských týmu na Worlds.

Reklama

Ohledně mezinárodních turnajů visí stále velký otazník. Oficiálně víme jen to, že MSI se odehraje v průběhu července. Tato informace je ale stará již přes měsíc a od té doby se mnoho změnilo, bohužel k horšímu. Různé zdroje teď informují o dalších podrobnostech.

MSI se mělo konat v Turecku, nejspíš se zruší

Před několika dny přišli dva novináři z ESPN s informací, že se MSI mělo původně odehrávat v Turecku. Samozřejmě se kvůli pandemii plány změnily. Riot tudíž počítal s přesunutím mezinárodního turnaje do Los Angeles. Amerika byla totiž nebyla pandemií tolik zasažena v době, kdy se vir začal šířit v Evropě. Finále MSI měl hostit stadion The Forum.

Spekulace: MSI se ruší, Worlds bude pro více evropských a čínských týmů

Bohužel, ani tato varianta teď není možná. Jelikož ze strany Riotu nepadlo ani slovo, je dost možné, že se MSI úplně zruší.

Worlds se čtveřicí LEC a LPL celků

Další informace pak přináší novinář pracující pro korejský web Fomos. Dle něj je MSI opravdu zrušeno a kvůli tomu se předpokládá s rozšířením Worlds. Největší turnaj, který se koná v listopadu, by měl pojmout více týmů. Zdroj informací novináře tvrdí, že LPL a LEC celky získají 4. slot na tomto turnaji. Příprava Worlds je tak dle všeho v plném proudu a s turnajem, který se odehraje v Číně, se počítá. Na oficiální stanoviska si však budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama