Spekulace: G2 Esports mají prodat Rekklese, kam známý marksman zamíří?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Spekulace: G2 Esports mají prodat Rekklese, kam známý marksman zamíří?

Spekulace: G2 Esports mají prodat Rekklese, kam známý marksman zamíří?

Reibl

Reibl

2. 9. 2021 18:00

První velký přestup po konci letošní sezóny?

Reklama

S velice horkou informací ohledně spekulovaného přestupu přišel Duncan Shields známý pod přezdívkou Thorin. Vzhledem k tomu, že se jedná o relativně kontroverzní osobu na scéně esportu, berte následující řádky s nemalou špetkou soli.

Legendární švédský marksman Rekkles přišel do G2 minulý rok po dlouhém angažmá ve Fnatic. V dané době šlo o jeden z největších přestupů v Evropě. Smlouvu má podle oficiální databáze kontraktů podepsanou s G2 až do 20. listopadu 2023. To ovšem znamená pouze to, že by zájemce musel hráče odkoupit za částku, kterou si G2 řeknou.

Podle tweetu Thorina G2 uvažují o prodání Rekklese. Zbytek tweetu už jen láká fanoušky, aby byli připravení.

Jak moc je tento scénář vlastně reálný a kam by mohl Rekkles jít? Minulý rok majitel týmu G2, Ocelote, prodal Perkze za nemalé peníze Cloud9. Zároveň mu nedělalo problém odkoupit od Fnatic jak Capse, tak Rekklese. Ocelote se navíc nechal slyšet, že hodlá poskládat novou soupisku v podstatě od nuly.

Do konverzace se přidal i LEC Wooloo, který mnohokrát přinesl spekulace, jež se následně potvrdily. Odchod Rekklese z G2 se prý projednává, nicméně finální rozhodnutí údajně zatím nepadlo. Zároveň by marksman neměl být jediný vyškrtlým jménem na seznamu aktuální soupisky.

Rekkles by se teoreticky mohl usadit v týmu BDS, který nahradí v příštím splitu LEC Schalke 04. Slavný marksman by jistě přitáhl do organizace řadu fanoušků.

Spekulace: G2 Esports mají prodat Rekklese, kam známý marksman zamíří?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama