[Soutěže za 30k lajků] Vyhraj mystery skin
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek [Soutěže za 30k lajků] Vyhraj mystery skin

[Soutěže za 30k lajků] Vyhraj mystery skin

Giry

Giry

14. 11. 2017 17:05

Další soutěž je tady. Hrajeme o pět mystery skinů.

Reklama

EDIT: SOUTĚŽ JE UKONČENA

Děkujeme za účast, tady jsou výherci:

  • 40. odpovídající - VevingNoob
  • 80. odpovídající - Saintor
  • 120. odpovídající - Zrzzek
  • 160. odpovídající - GrendysmanCZ
  • 200. odpovídající - ejlCZE

Výherce si přidám na svém účtu (Giry) a pošlu jim mystery skin, všem ostatním děkujeme za účast. Již brzy vyhlásíme další soutěž za 30 000 lajků na našem facebooku.


Za to, že nás podporujete tolika lajky na facebooku (nedávno jsme přesáhli hranici 30 000), jsme vám slíbili několik soutěží. První soutěž o stokorunové poukázky už máme za sebou a nyní je na řadě nová.

Tentokrát hrajeme o pět mystery skinů. A znovu stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Víte, kolik předmětů lze získat z nové runy Kleptomancy? Odpověď najdete samozřejmě u nás na webu. Opět vyhraje čtyřicátý, osmdesátý, stý dvacátý, stý šedesátý a dvoustý správně odpovídající soutěžící.

Vzhledem k tomu, že RP na nákup těchto mystery skinů už mám na svém účtu, týká se tato soutěž pouze hráčů na serveru EUNE. Také znovu připomínáme, že zúčastnit se je možné jen jednou. Odpovíte-li vícekrát, budete diskvalifikováni. Radit ostatním soutěžícím v komentářích je zakázané.

ODPOVÍDEJ ZDE

Vyhlášení proběhne tento pátek 17.11. odpoledne. Výherce si přidám na svém účtu na LoL a po 24 hodinách od přijetí do přátel jim mystery skin pošlu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama