[SOUTĚŽ] Vyhrajte RP v hodnotě 2000 Kč s Herní-kupony.cz
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek [SOUTĚŽ] Vyhrajte RP v hodnotě 2000 Kč s Herní-kupony.cz

[SOUTĚŽ] Vyhrajte RP v hodnotě 2000 Kč s Herní-kupony.cz

Giry

Giry

3. 7. 2021 16:00

Zkuste svoje štěstí, vyhrát můžete tunu RP!

Reklama

Edit: Soutěž je ukončena. Děkujeme všem za účast. Tyto čtyři emaily jsme předali kolegům v herni-kupony.cz, ti budou výherce kontaktovat:

roz........n@seznam.cz Nem........i@gmail.com Voj.........3@gmail.com Pet..........8@seznam.cz


Společně s Herní-kupony.cz jsme si pro vás připravili parádní soutěž o spoustu RP v hodnotě 2000 Kč. Určitě vás zaujal některý z nových skinů, tak proč nevyužít právě tuhle příležitost k vylepšení vaší sbírky?

Pokud herní-kupony tímhle způsobem vyzkoušíte, zjistíte, že je často výhodnější kupovat RP právě přes tuto službu, než klasicky skrze LoL klienta. Například při platbě přes telefon ušetříte spoustu peněz.

První kupon k vám navíc může přistát zcela zdarma, pokud uspějete v naší soutěži. Společnost Herní-kupony.cz totiž rozdá čtyřem šťastlivcům kupon o hodnotě 500 Kč! Dohromady si tedy všichni výherci přičtou na svůj účet přes 10 000 RP.

Nezaleží navíc, na jakém serveru hrajete. Kupony můžete využít na EUNE, EUW i všech ostatních serverech. Zároveň kupon nemusíte uplatnit jen pro League of Legends, zajímavé skiny a další kosmetické doplňky si můžete skrze kupony pořídit i v Legends of Runeterra nebo Valorantu.

A jak se zúčastnit? Stačí odpovědět na soutěžní otázku:

Za jaké částky lze získat kupony do League of Legends a dalších her od Riotu?

Nápovědu najdete na webu Herní-kupony.cz!

ODPOVĚDI ZADÁVEJTE ZDE!

Ze všech správně odpovídajících vylosujeme čtyři výherce, které budeme kontaktovat. Soutěž ukončíme přesně za týden tedy 10. 7. 2021, tak neotálejte s odpovědí. Hodně štěstí!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama