Sledujte Worlds a získejte od Riotu odměny
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Sledujte Worlds a získejte od Riotu odměny

Sledujte Worlds a získejte od Riotu odměny

Reibl

Reibl

25. 9. 2018 12:00

Za sledování Worlds budete moci získat odměny přímo od Riotu.

Reklama

Jste fanoušci eSportu, nebo jen chcete získat předměty do hry zdarma? Pokud jste si odpověděli alespoň na jednu část kladně, tak pro vás máme dobrou zprávu. Riot spouští pro letošní Worlds nový systém, který vás odmění za sledování profesionálních zápasů.

Sledujte a získávejte odměny

V období od 30. 9. do 10.11. se webu watch.lolesports.com/rewards objeví několik misí. Pro jejich zobrazení se budete muset přihlásit pomocí vašeho herního účtu a zobrazení misí potvrdit. Poté stačí na přímo na tomto webu sledovat zápasy pomocí vestavěného YouTube a Twitch přehrávače.

Průběžně se vám budou zobrazovat mise a jejich postup. Body budete získávat za každý 10 odsledovaných minut jakékoliv živé hry, či záznamu. Vše stále v rámci watch.lolesports.com webu. Pro největší fanoušky, kteří nakoukají nejvíce her, jsou připravené speciální odměny, o kterých zatím moc nevíme.

Sledujte Worlds a získejte od Riotu odměny

V klientovi zase uvidíte týdenní mise, které se budou měnit v průběhu šampionátu a odmění vás za vaše hraní. Například, pokud si vezmete šampiona, který se objevil v minulém týdnu na Worlds.

Pouhý začátek

Výše zmíněný systém odměn je teprve začátkem. Riot plánuje při letošních Worlds vše hlavně vyzkoušet. Do budoucna se můžeme těšit na možnost získávat odměny i mimo oficiální web. K dispozici bude i více misí a exkluzivní odměny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama